Fried Soup

Cutting edge Grade by grade Roadmap designed for CyberGhost VPN Analysis

Voor Windows, MacOS, Iphone/Ipad en Android apparaten is er een gemakkelijk te gebruiken applicatie waarmee je alle mogelijkheden van de CyberGhost VPN verbindingen mee kunt benutten.

De computer software van CyberGhost is innovatief en verschilt op veel gebieden van de software van andere aanbieders. De software package is de laatste tijd sterk verbeterd en dat is 10 goede van de service gekomen. Wat deze verbeteringen allemaal inhouden kun je hieronder lezen en zien op de afbeeldingen.

CyberGhost voor Home windows en MacOS. CyberGhost heeft niet stil gezeten qua structure en gebruiksvriendelijkheid van de Home windows en MacOS VPN applicatie. cyberghost crack review Deze is afgelopen tijd steeds verbeterd. De nieuwste versie, versie 7, werkt in onze ervaring erg prettig.

  • Charges
  • How to Choose a VPN Service plan
  • Portable apps
  • What exactly is a VPN?
  • Fads in confidentiality propel VPN application across the world

Get Yourself a VPN

De screenshots hieronder zijn gemaakt in Windows, maar op MacOS ziet dat er hetzelfde uit en zijn dezelfde functies te vinden. Zodra je de application opstart kom je in scherm waarmee je gemakkelijk verbinding maakt achieved de beste server. Deze server wordt als beste beschouwd vanwege de snelheid en drukte op betreffende server.

Vaak zal dit een VPN server zijn die geografisch in de buurt staat hiermee heb je waarschijnlijk de hoogste snelheid. Ook kun je in het standaard scherm nog kiezen voor populaire servers bijvoorbeeld om de Amerikaanse Netflix te streamen of BBC iPlayer te kunnen kijken. Hieronder zie je three screenshots van het venster dat je ziet als je CyberGhost opstart. 1.

scherm zonder verbinding, two. dropdown met populaire server three. als je verbonden bent.

Wanneer je op “Extra servers” klikt klapt het scherm uit en heb je een uitgebreide keuze uit alle server locaties die CyberGhost heeft. Het aantal servers en het aantal locaties dat beschikbaar is, is erg groot. Ook hebben ze speciale torrent VPN servers en speciale streaming VPN servers. Deze kun je terugvinden onder de desbetreffende tab aan de linkerzijde.

Hieronder een screenshot voor wat meer duidelijkheid. In de tabjes aan de linkerkant kun je ook nog wat andere zaken instellen. Zo kun je onder tabje “connection functions” een ad-blocker aanzetten, alle tracking pogingen blokkeren en https verbindingen forceren.

Dit zijn goede opties en veel mensen zullen hier dankbaar gebruik van maken. Bij “Good rules” kun je ook nog instellen dat CyberGhost automatisch commence bij het opstarten van Windows of MacOS. Ook kun je er daar voor kiezen dat er automatisch een VPN verbinding wordt gemaakt bij het starten van CyberGhost. In Options heb je nog de mogelijkheid om meer technische zaken in te stellen. Niet veel mensen zullen daar gebruik van maken, maar voor mensen die veel controle willen over hun VPN verbinding is dit een prima optie.

CyberGhost op je smartphone en tablet. Voor Android en iOS (iPad en Apple iphone) zijn er applications beschikbaar om beveiligd met je cell apparaten het internet te gebruiken. Deze apps zijn internet zo intuïtief als de applicaties op de personal computer en laptop computer. Deze zijn beschikbaar in de Google Participate in Keep als in Application Retailer voor respectievelijk Android en iOS. We hebben voor deze CyberGhost review van three schermen in Android een screenshot gemaakt.

Zo kun je zien hoe de application ongeveer werkt. Op iOS zien de schermen er hetzelfde uit. 1. serveroverzicht 2. wanneer je verbonden bent. verschillende instellingen. Ook op de mobiele gadgets kun je de ad-blocker en monitoring-blocker uitzetten. Verder heb je de mogelijkheid om in te stellen hoe CyberGhost reageert op wifi netwerken. Al achieved al zijn onze ervaringen achieved de CyberGhost applicaties voor iOS en Android erg goed. Chrome en Firefox extensie. CyberGhost VPN heeft voor Firefox en Chrome respectievelijk een een addon en extensie gemaakt. Deze browser uitbreidingen zijn eigenlijk een proxy functionaliteit en zijn niet perse een VPN plugin. De browser extensie en addon geven je voor de buitenwereld een nieuw ip adres en ook wordt er versleuteling toegevoegd aan je dataverkeer by means of de browser. Het is dus ideaal om geografische blokkades te omzeilen maar het is minder geschikt om je privacy geheel mee te beschermen.

Leave a Reply


Remember
me?
Register Forgot Your Password?