Fried Soup

Cu toate acestea, trebuie utilizat de două ori pe zi (la o distanță de aproximativ 12 ore) în timp pentru a vă menține căile respiratorii deschise și pentru a îmbunătăți simptomele respirației. Tudorza Pressair nu este un inhalator de salvare, ceea ce înseamnă că nu trebuie luat atunci când aveți dificultăți de respirație bruscă.

Cu toate acestea, trebuie utilizat de două ori pe zi (la o distanță de aproximativ 12 ore) în timp pentru a vă menține căile respiratorii deschise și pentru a îmbunătăți simptomele respirației. Tudorza Pressair nu este un inhalator de salvare, ceea ce înseamnă că nu trebuie luat atunci când aveți dificultăți de respirație bruscă.

Tudorza Pressair poate fi, de asemenea, utilizat off-label pentru alte condiții. Utilizarea în afara etichetei este atunci când un medicament aprobat pentru a trata o afecțiune este utilizat pentru a trata o afecțiune diferită. “Tudorza Pressair este un inhalator de medicamente eliberat pe bază de prescripție medicală care este utilizat pentru a trata BPOC la adulți. BPOC este o afecțiune care include mai mulți boli care se înrăutățesc în timp, cum ar fi emfizemul și bronșita cronică. Cu BPOC, este posibil să aveți dificultăți de respirație, tuse sau respirație șuierătoare. Pressair este inhalatorul care este utilizat pentru a respira medicamentul activ din Tudorza (aclidinium), care aparține o clasă de medicamente numită anticolinergice. Tudorza tratează BPOC relaxând mușchii căilor respiratorii. Acest lucru vă ajută să vă deschideți căile respiratorii, ușurând respirația. Veți utiliza Tudorza Pressair de două ori pe zi (aproximativ 12 ore distanță) pentru a vă controla BPOC în timp .

Tudorza Pressair nu este un inhalator de salvare și nu ar trebui să-l utilizați atunci când aveți probleme bruște de respirație. Pe lângă utilizarea enumerată mai sus, Tudorza Pressair poate fi utilizat în afara etichetei. Consumul de droguri fără etichetă este atunci când un medicament aprobat pentru o singură utilizare este utilizat pentru altul care nu este aprobat. Și s-ar putea să vă întrebați dacă Tudorza Pressair este utilizat pentru anumite alte afecțiuni. “, Tudorza Pressair pentru astm (nu este o utilizare adecvată),” Tudorza Pressair nu trebuie utilizat pentru a trata astmul. Este tratat BPOC la adulți doar aprobat de FDA. Tudorza Pressair acționează pentru a vă deschide căile respiratorii în timp, ceea ce poate îmbunătăți simptomele BPOC (cum ar fi dificultăți de respirație, tuse sau respirație șuierătoare). Nu a fost studiat ca tratament pentru astm. Tudorza Pressair poate interacționa cu alte câteva medicamente. Diferite interacțiuni pot provoca efecte diferite. De exemplu, unele interacțiuni pot interfera cu cât de bine funcționează un medicament. Alte interacțiuni pot crește efectele secundare sau le pot face mai severe. “, Mai jos este o listă de medicamente care pot interacționa cu Tudorza Pressair. Această listă nu conține toate medicamentele care pot interacționa cu Tudorza Pressair.,” Înainte de a lua Tudorza Pressair, discutați cu medicul dumneavoastră și farmacistul.

Spuneți-le despre toate medicamentele eliberate pe bază de rețetă, fără prescripție medicală și alte medicamente pe care le luați.potencialex pret catena Spune-le și despre vitaminele, plantele și suplimentele pe care le folosești. Partajarea acestor informații vă poate ajuta să evitați interacțiunile potențiale. Dacă aveți întrebări cu privire la interacțiunile medicamentoase care vă pot afecta, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Tudorza Pressair nu trebuie utilizat cu alte medicamente care aparțin aceleiași clase de medicamente, anticolinergice. Luarea Tudorza cu un alt anticolinergic poate crește riscul de reacții adverse cu Tudorza sau cu celălalt anticolinergic. De asemenea, ar putea agrava orice efect secundar. “, Exemple de alte medicamente anticolinergice utilizate pentru tratarea BPOC includ:,” Lista de mai sus nu include toate medicamentele anticolinergice. Înainte de a lua un medicament nou, consultați medicul sau farmacistul pentru a vă asigura că este sigur să luați Tudorza Pressair. Nu există ierburi sau suplimente care au fost raportate în mod special pentru a interacționa cu Tudorza Pressair. Cu toate acestea, trebuie să vă adresați în continuare medicului dumneavoastră sau farmacistului înainte de a utiliza oricare dintre aceste produse în timp ce luați Tudorza Pressair. Nu există alimente despre care sa raportat în mod special că interacționează cu Tudorza Pressair. Dacă aveți întrebări despre consumul anumitor alimente cu acest medicament, discutați cu medicul dvs. Nu există interacțiuni cunoscute între Tudorza Pressair și alcool. Dacă beți alcool, discutați cu medicul dumneavoastră despre cât de sigur puteți bea în timp ce utilizați Tudorza Pressair. “, Tudorza Pressair se administrează de obicei împreună cu alte medicamente pentru tratarea bolii pulmonare obstructive cronice (BPOC). Celelalte medicamente pe care le luați vor depinde despre cât de severă este BPOC și despre orice alte afecțiuni medicale pe care le-ați putea avea. “Inhalatoarele de salvare conțin medicamente care funcționează rapid pentru a relaxa mușchii din jurul căilor respiratorii. Acest lucru vă ajută să respirați mai ușor atunci când aveți probleme cu respirația. Inhalatoarele de salvare sunt utilizate în mod obișnuit dacă tușiți, vă lipsește respirația sau dacă aveți nevoie pentru a preveni problemele de respirație în timp ce vă exercitați sau jucați sport. -agonist (LABA) și un alt medicament, cum ar fi un corticosteroid.

Ambele tipuri de medicamente funcționează pentru a vă deschide căile respiratorii în timp și sunt menite să fie utilizate în mod regulat. “, Exemple de inhalatoare combinate includ:, * Aceasta este o utilizare neetichetată pentru acest medicament. este atunci când un medicament aprobat pentru a trata o afecțiune este utilizat pentru a trata o afecțiune diferită., Corticosteroizii inhalatori sunt utilizați în mod regulat pentru a reduce umflarea căilor respiratorii în timp. De asemenea, pot ajuta la ameliorarea simptomelor precum tuse și respirație șuierătoare., Exemple de corticosteroizi inhalatori includ:, * Aceasta este o utilizare non-etichetată pentru acest medicament. Utilizarea off-label este atunci când un medicament care este aprobat pentru a trata o afecțiune este utilizat pentru a trata una diferită., „Dacă aveți simptome BPOC moderate sau severe , este posibil să aveți exacerbări (erupții) sau agravarea BPOC chiar și atunci când utilizați un inhalator de salvare. Dacă se întâmplă acest lucru, medicul dumneavoastră vă poate prescrie și corticosteroizi orali. “, Corticosteroizii orali vin sub formă de pastile care se iau pe cale orală. De obicei, se administrează doar câteva zile la un moment dat pentru a reduce umflarea căilor respiratorii și pentru a îmbunătăți BPOC simptome., Cel mai frecvent prescris steroid oral se numește prednison (Deltasone).

Prednisonul este utilizat off-label pentru tratarea BPOC. (Utilizarea fără etichetă este atunci când un medicament aprobat pentru a trata o afecțiune este utilizat pentru a trata una diferită.), „Dacă aveți un nivel scăzut de oxigen cauzat de simptome severe ale BPOC, medicul dumneavoastră vă poate prescrie oxigenoterapie. Cu oxigen terapie, veți folosi un rezervor portabil de oxigen conectat la o mască sau canulă nazală (un tub care vă trimite oxigen în nas). Nivelurile scăzute de oxigen se pot întâmpla deoarece BPOC face mai dificilă respirația. Aceasta înseamnă că se mișcă mai puțin aer și din plămânii dvs. Cu mai puțin aer, mai puțin oxigen poate trece prin plămâni și în sânge. Terapia cu oxigen poate fi utilizată în timpul anumitor activități sau toată ziua, în funcție de nevoile dvs. La fel ca toate medicamentele, costul Tudorza Pressair poate Prețul real pe care îl veți plăti depinde de planul dvs. de asigurare, de locația dvs. și de farmacia pe care o utilizați. “, Planul dvs. de asigurare vă poate cere să obțineți o autorizație prealabilă înainte de a aproba acoperirea pentru Tudorza Pressair. Aceasta înseamnă că medicul dumneavoastră și compania de asigurări vor trebui să comunice despre rețeta dvs. înainte ca compania de asigurări să acopere medicamentul.

Compania de asigurări va examina informațiile și vă va informa cu medicul dumneavoastră dacă planul dvs. va acoperi Tudorza Pressair., „Dacă nu sunteți sigur dacă va trebui să obțineți o autorizație prealabilă pentru Tudorza Pressair, contactați compania de asigurări. aveți nevoie de sprijin financiar pentru a plăti pentru Tudorza Pressair, ajutorul este disponibil. Circassia Pharmaceuticals Inc., producătorul Tudorza Pressair, oferă Programul de garantare a economiilor Tudorza Pressair. Pentru mai multe informații și pentru a afla dacă sunteți eligibil pentru asistență, sunați la 844- 892-7872 sau vizitați site-ul web al programului. “, Tudorza Pressair este utilizat pentru a trata boala pulmonară obstructivă cronică (BPOC) la adulți.” BPOC este o afecțiune care include mai multe boli pulmonare care se agravează în timp, cum ar fi bronșita cronică și emfizemul. .Cu BPOC, căile respiratorii devin strânse și înguste. Acest lucru face ca respirația să fie mai dificilă. Simptomele BPOC pot include tuse, dificultăți de respirație sau respirație șuierătoare. Aceste simptome se agravează de obicei în timp. Tudorza Pressair conține medicament activ aclidinium, care aparține unei clase de medicamente numite anticolinergice. Medicamentul activ din Tudorza Pressair funcționează prin atașarea la receptorii celulari (stațiile de andocare) din căile respiratorii din plămâni și relaxarea acestora. Acest lucru vă ajută să vă deschideți căile respiratorii în timp, facilitând respirația. Tudorza Pressair începe să funcționeze în doar 10 minute după ce ați inhalat-o prima dată. Cu toate acestea, trebuie utilizat de două ori pe zi (la o distanță de aproximativ 12 ore) în timp pentru a vă menține căile respiratorii deschise și pentru a îmbunătăți simptomele respirației. Tudorza Pressair nu este un inhalator de salvare, ceea ce înseamnă că nu trebuie luat atunci când aveți dificultăți de respirație bruscă. Ar trebui să aveți un inhalator de salvare diferit care să vă ajute cu tuse bruscă sau atacuri de respirație șuierătoare. Nu se știe dacă Tudorza Pressair poate fi utilizat în condiții de siguranță în timpul sarcinii, deoarece nu a fost studiat la femeile gravide. Unele studii efectuate pe animale au arătat că șobolanii și iepurii însărcinați care au fost expuși la Tudorza Pressair în doze mari au dat naștere descendenților cu greutăți mai mici decât cele normale. Cu toate acestea, studiile pe animale nu prezic întotdeauna ce se va întâmpla la om. Nu se știe dacă Tudorza Pressair este sigur în timpul sarcinii.

Dacă sunteți activ sexual și dumneavoastră sau partenerul dvs. puteți rămâne gravidă, discutați cu medicul dumneavoastră despre nevoile dumneavoastră de control al nașterilor în timp ce utilizați Tudorza Pressair. Tudorza Pressair nu a fost studiat la mamele care alăptează, deci nu se știe dacă este sigur să utilizați în timpul alăptării. Unele studii la animale au arătat că Tudorza Pressair trece în laptele matern la șobolani. Cu toate acestea, studiile pe animale nu prezic întotdeauna ce se întâmplă la om. “, Discutați cu medicul dumneavoastră despre riscurile și beneficiile alăptării în timp ce luați Tudorza Pressair. Iată răspunsuri la câteva întrebări frecvente despre Tudorza Pressair.,” Da, Tudorza Pressair este un bronhodilatator. Conține medicamentul activ bromură de aclidinium, care aparține unei clase de medicamente numite anticolinergice. Acestea funcționează prin atașarea la receptorii celulari (stațiile de andocare) din căile respiratorii din plămâni și relaxarea lor. Nu, Tudorza Pressair nu poate fi utilizat la persoanele cu astm. Nu se știe dacă este sigur sau eficient la persoanele cu astm, deoarece nu au fost făcute studii care să demonstreze eficacitatea acestuia. Tudorza Pressair nu este un inhalator de salvare, ceea ce înseamnă că nu trebuie administrat atunci când aveți dificultăți de respirație bruscă.

Ar trebui să aveți un inhalator de salvare diferit care să vă ajute cu tuse bruscă sau cu respirații șuierătoare. Nu, nu trebuie să utilizați Tudorza Pressair dacă aveți o alergie severă la proteinele din lapte. Dacă nu sunteți sigur dacă aveți o alergie severă la proteinele din lapte, discutați cu medicul dumneavoastră despre alergie. Este posibil să efectueze unele teste pentru a vedea cât de severă este alergia dvs. Nu, nu trebuie să vă clătiți gura după ce utilizați Tudorza Pressair. De obicei, atunci când oamenii folosesc inhalatoare care conțin un corticosteroid (Qvar, Pulmicort, Flovent HFA sau Asmanex) , trebuie să își clătească gura după fiecare doză pentru a preveni o infecție fungică a gurii numită aftă orală. Cu toate acestea, Tudorza Pressair conține medicamentul activ bromură de aclidiniu, care aparține unei clase de medicamente numite anticolinergice. Acest tip de medicament nu provoacă aftele orale. Acest medicament vine cu mai multe măsuri de precauție. Înainte de a lua Tudorza Pressair, discutați cu medicul dumneavoastră despre istoricul sănătății dumneavoastră. Tudorza Pressair s-ar putea să nu fie potrivit pentru dumneavoastră dacă aveți anumite afecțiuni medicale sau alți factori care vă afectează sănătatea. Acestea includ: Notă: Pentru mai multe informații despre potențialele efecte negative ale Tudorza Pressair, consultați secțiunea „Efecte secundare Tudorza” de mai sus. “, Nu utilizați mai mult Tudorza Pressair decât vă recomandă medicul dumneavoastră.„ Dacă credeți că ați luat prea o mare parte din acest medicament, sunați medicul dumneavoastră. De asemenea, puteți apela Asociația Americană a Centrelor de Control al Otrăvurilor la 800-222-1222 sau utilizați instrumentul lor online. Dar dacă simptomele dvs. sunt severe, sunați la 911 sau mergeți imediat la cea mai apropiată cameră de urgență. Când primiți Tudorza Pressair de la farmacie, farmacistul va adăuga o dată de expirare pe eticheta de pe sticlă. Această dată este de obicei 1 an de la data la care au eliberat medicamentul. Data de expirare ajută la garantarea faptului că medicamentul este eficient în acest timp. Poziția actuală a Food and Drug Administration (FDA) este de a evita utilizarea medicamentelor expirate.

Dacă aveți un medicament neutilizat care a trecut de data de expirare, discutați cu farmacistul dacă este posibil să îl utilizați încă. Cât timp un medicament rămâne bun poate depinde de mulți factori, inclusiv modul și locul în care depozitați medicamentul. Pressair trebuie depozitat la temperatura camerei la 25 ° C într-un loc uscat. Ar trebui păstrat în punga sigilată până când sunteți gata să utilizați inhalatorul. Aruncați inhalatorul după marcarea afișează „0” cu un fundal roșu, când dispozitivul este gol și se blochează sau dacă au trecut 45 de zile de când ați deschis punga sigilată (oricare ar fi prima). Evitați depozitarea acestui medicament în zonele în care este s-ar putea uda sau uda, cum ar fi băile. Nu trebuie depozitat pe o suprafață vibrantă, cum ar fi o mașină de spălat sau un uscător. Dacă nu mai trebuie să luați Tudorza Pressair și să aveți resturi de medicamente, este important să le aruncați în siguranță. Acest lucru ajută la prevenirea altor persoane, inclusiv a copiilor și animalelor de companie, de la consumul de droguri accidental. De asemenea, ajută la menținerea medicamentului de a dăuna mediului. “, Site-ul FDA oferă câteva sfaturi utile despre eliminarea medicamentelor.

De asemenea, puteți solicita farmacistului informații despre cum să eliminați medicamentul. Următoarele informații sunt furnizate clinicienilor și altor profesioniști din domeniul sănătății., Tudorza Pressair este indicat pentru tratamentul de întreținere a bolii pulmonare obstructive cronice (BPOC) la adulți., “Tudorza Pressair conține medicamentul activ bromură de aclidinium, un agent anticolinergic (cunoscut și ca agent antimuscarinic). Funcționează prin legarea la receptorii bronșici ai mușchilor netezi bronșici, ceea ce duce la bronhodilatație. Foarte puțin aclidinium este absorbit sistemic, cu o biodisponibilitate absolută a 6%. Nivelurile plasmatice maxime la starea de echilibru sunt atinse la 10 minute după inhalarea orală a Tudorza Pressair. Este metabolizat și eliminat prin hidroliză cu esterază, cu doar 0,09% din doza eliminată în urină. Tudorza Pressair are un timp de înjumătățire efectiv de 5 până la 8 ore. “, Tudorza Pressair este contraindicat la pacienții cu hipersensibilitate la oricare dintre componentele formulării medicamentului. De asemenea, este contraindicat la pacienții cu hipersensibilitate severă la proteinele din lapte. Tudorza Pressair trebuie păstrat la temperatura camerei (77 ° F / 25 ° C) într-un loc uscat. Ar trebui păstrat în punga sigilată până când va fi folosit., „Declinare de responsabilitate: Medical News Today a depus toate eforturile pentru a se asigura că toate informațiile sunt corecte, cuprinzătoare și actualizate. Cu toate acestea, acest articol nu ar trebui să fie utilizat ca înlocuitor pentru cunoștințele și expertiza unui profesionist din domeniul sănătății autorizat. Trebuie să vă adresați întotdeauna medicului dumneavoastră sau altui profesionist din domeniul sănătății înainte de a lua orice medicament.

Informațiile despre medicamente conținute aici pot fi modificate și nu sunt destinate să acopere toate utilizările posibile, instrucțiunile, precauțiile, avertismentele, interacțiunile medicamentoase, reacțiile alergice sau efectele adverse. Absența avertismentelor sau a altor informații pentru un anumit medicament nu indică faptul că medicamentul sau combinația de medicamente sunt sigure, eficiente sau adecvate pentru toți pacienții sau pentru toate utilizările specifice. Ultima revizuire medicală pe 3 ianuarie 2020 Persoanele cu boală pulmonară obstructivă cronică (BPOC) suferă de obicei apariții, perioade în care simptomele se agravează. Identificarea și evitarea … BPOC este o afecțiune cronică care se poate agrava în timp.


Remember
me?
Register Forgot Your Password?