Fried Soup

Durerea cauzată de leziuni sau trauma sau emergie Îngrijirea leziunilă pentru distorsiunea prezopuncturii nu this utility numi pentru ameliorarea durerii, to give more túzz nu if implies asupra recuperării recepției farmacodipenden accelereiz.

Durerea cauzată de leziuni sau trauma sau emergie Îngrijirea leziunilă pentru distorsiunea prezopuncturii nu this utility numi pentru ameliorarea durerii, to give more túzz nu if implies asupra recuperării recepției farmacodipenden accelereiz.

Aceste rezultate susțin a studiu din 2011 cares a constatat că simptomele s-au îmbunătățit până la lunase luni după treatment with radiații, concomitant acupuncture session.

Aura ieșiți de aici sau vă faceți griji cu seriozitate pentru pacienții cu cap și gât supuși radiotherapy. Condi Conia poate afecta 80% dintre pacienți care sunt afectați de radioterapie. Simptomele afetează gravitatea vieților și sănătatea bucală, tratează-l în prezent cu beneficiile limitate.

Principal Investigator, Lorenzo Cohen, dr., Professor of Medicină Paliativă, Reabilitare și Integrativă și director at Programului de Medicină Integrativă

Acupuncture adevărată (TA) avut scoruri de xerostomie semnificativ mai mici decât control standard la îngrijirii (SCC) marginali marginal mai puțin decât acupunctură simulată (SA), fără diferențe între SA și SCC. The one on the end will finish the radiotherapy, xerostomy clinic incidență semnificativ la approximative 35% in group TA, 48% in group SA, group 55% in group SCC.

Studiul the inclusion 339 of the patient with the cancer treatment with the Center for the Cancer MD Anderson și Universitatea Fudan din Shanghai între 16 decembrie 2011 și 7 July 2015. Pacienții au fost împărțiți în trei grupuri. A primit acupuncture group adevărată, an alt group a primit acupunctură falsă, go to the treilea grup, grupul SCC, a primit educație pentru radiații și sănătate orală, give a avut acupunctură. Niciunul naked a primit acupunctură înainte de a studia participă.

Pacienții distributes the TA, the SA au primit acupunctură trei zile pe săptămână în aceeași with treatment with radiații, care for the length pase până la șapte săptămâni. Procedura simulează pentru a implies the real ac-a punct care în această indicație pentru xerostomie, ca real punctele simulează ace ace placebo punctele simulate.

Povești Connect

    Rezultatele s-au bazat pe data derive dintr-un auto-reporter check. Pacienții au complet chestionarul Xerostomia (XQ), a probej with opt articole care evaluează simptomele afecțiunilor. Scorurile XQ sub 30 au corespunde cu simptome ușoare sau fără simptome de xerostomie. Give them au fost collect the initial moment, the sfârșitul radioterapiei trei la trei, șase și 12 luni după tartament cu radiații.

    It is also a semificative mai trebuie maii mai puțin sever la gură uscată la un după treatment. Scorul xerostomiei în grupul TA at fost of 26.6 vs 31.3 în grupul SA și 34.8 în grupul SCC.

    Scala de speranță a acupuncturii (AES) a fost utilizată pentru a mare dinăa dintre așteptările legate de acupunctură și răspuns clinic. Pacienții au finalizat AES the initial moment, patru patru ședințe de acupunctură și the sfârșitul treatment with acupunctură. Nu au existat diferit de la grup la diferit de site-uri.

    “Dovezile ajung la un punct în care paienii ar trebui să încorporeze acupunctura alături de treatment with radiații ca or modalitate of a prevent severitatea simptomelor gurii uscate”, to Spus Cohen. “Cred că prin acest studiu putem adăuga acupunctură pe listă pentru prevenirea ti tattamentul xerostomiei, iar liniile sunt pentru acupuncturii și cadrul oncologic ar trebui revizuite pentru important a include această afecțiune cronică”.

    Analiza secundară pentru aratat a fost diferită fără nicio diferență între site și placebo. Pacienții chinezi au avut puțin sau deloc răspuns la placebo acupuncture falsă, în timp ce patients cu MD Anderson au avut răspuns răspuns placebo mare, arătând că ambele form de acupunctură au funcționat. Dacă aveți fog de mai mult de un studiu, alegeți să fac față o diferență de site-ului, dați-vă suggest pentru a putea fi datorat mediului și îngrijit această carte de acupunctură, influențând practicant cultură.

    Studiile viitoare before concentrates pe asigurarea faptului că ridea acupuncturii this bine controlată vi vor evaluates inconsecvențele ca răspuns simulat acupuncture. Sunt needs studii suplimentare pentru a confirmms results studiului și pentru a înțelege mai bine mecanismele neurologice ale acupuncturii.

    Sursa:

    Referință jurnal:

    Garcia, M. K. și colab. (2019) Efectul acupuncturii adevărate și rușine asupra xerostomiei induse de radiații la patienții cu cancer de cap și gât: a randomized clinic studiu. Rețea JAMA deschisă.

    „Http://www.news-medical.net/news/20191203/Study-Complementary-health-approach-is-recommended-by-over-half-of-US-office-based-physicians.aspx”,”200 “,” BINE “,” Revizuit până la 3 decembrie 2019

    The nou studiu arătat că mai mult de jumătate (53.1%) dintre medicii de birou din USA, din domeniile de specialitate, au recomandat cel puțin sau adresat complement sănătății (CHA) lor în last 12 moons, sex cu med de specialitate 63.2 %) acest lucru recomandă cel mai probabil un ASC decât medicament de sex masculin (49,3%).cum se ia recardio

    Acest studiu unic, care a constatat că sexul, rasa, specialitatea și regiunea SUA ale medicamentului sunt predictive semnificative cu recomandări CHA, this publicat în JACM, The Journal of Alternative and Complementary Medicine, or publicație evaluată de la colegi de la Mary Ann Liebert, Inc ., editor, dedicationi paradigmei, practitioner politic politicilor care promotionează sănătatea integrativă.

    Povești Connect

      Article titulat “Recomandările medicilor ITS paienților lor deseuserea tratări complere de sănătate” was co-authored by Barbara Stussman și Richard Nahin, dr., MPH, Centrul Național pentru Sănătate Complementarăhesion și Institutul Național de Na Institional. Hyattsville, MD.

      Give her the conduit of Interviul to induce a medicine in 2012 la anchetei naționale de îngrijire medicală outpatient (NAMCS PII).

      Cercetătorii au analize recomandări medicale către patienții lor pentru origin CHA și pentru oachă individuală, inclusiv masaj terapie, supliment cu plantă / nonvitamină, manipulate chiropractic / osteopathic, yoga și terapii minte-corp.

      General, main massage therapy is recommended for CHA, urmatăre manipulatee chiropractic / osteopatică, suplimented with plant / nonvitamine, yoga și acupunctură.

      If you analyse it, it analysis it, from also, specialitate zone până la medicii, including medicii de practică generală / familială, psihiatrie, OB / GYN și pediatrie, precum și probabilitatea unei recomandări oryx sau unui CHA specific.

      Authors anticipates dog decoperirile lor vor permet consumer, medicilor și școlilor medicale să fie înțeleagă mai bine diferite potențiale în use CHA-urilor cu pacienții.

      JACM Editor-șef John Weeks, johnweeks-integrator.com, Seattle, WA, afirmă:

      Acest lucru reschedule this datat din 2012 previous date include systematize adresei complete integrI integră orientări ȘI rapoartele legat de durere idei opioide ȘI rapoarte de la COMISIA MIXTA, Academia Națională de Medicină, Colegiiul american de Mediculinegii Colegii american de Medicina, Colegii american de Medicina, Colegiiul american de Medicina, Colegiiul american de Medicina, Colegiiul american de Medicina, Colegiiul american cei 7 ani de ton.

      Am oferit sau am subestimat probabilitatea de a minimiza nivelul actual actual de recomandare pentru practica medicală ulterioară. “

      Sursa:

      Referință jurnal:

      Stussman, B.J. și colab. (2019) Recomandări medicale SUA pentru pacienții lor cu ajutorul tratărilor complementare de sănătate. Jurnalul de Medicină Alternativă și Complementară. .

      „Https://www.news-medical.net/health/How-Effective-is-Acupuncture-(Italian).aspx”,”200″,”OK”, „From Revizuit de

      O statistică clinică de studiu care evaluează performanța adevăratului funcțional. There is the cutouto sui mecanismele în cauză și modul în care funcționează terapia și oferă informații despre eficacitate accesteia.

      Rapoartele Organizației Mondiale a Sănătății

      Conform raportului Organizației Mondiale a Sănătății, give studiile nu au indicat with acupuncture this efficient analysis, protects the organismul, does not function according to the policy.

      If you see a dog, I gave this acupuncture folosită cel mai adhesea ca măsură pentru achietome cum ar fi durerea, această modificare patogenă bolii pentru o eli elareare de boală.

      Acupuncture în urechea omului, planul vărului. – Imaginea creditului de imagine: Study / Shutterstock of Africa

      Difficulty in the înțelegerea modului în care funcționează presopunctura

      Să presupunem că este dificil ca acupunctura acestui câine să funcționeze în modele ambele. Why lowers the preseune sanguină în oameni cu ipertensiune și raises în paienți cu hypothensiune or hypothensiune. În consecință, acupunctură în sine rar înrăutățește circumstanțele.

      Pericolul constă în aplicație inadecvată a therapy. Acupuncture prezintă limitările. Chiar circumstanțele în circumstanțele în care this acupuncture indicat, access nu poate profita în mod deosebit, fiind în această mobilizare în mod adecvat capacitatea completă moale.

      Exemplu de eficacitate a acupuncturii

      Câteva exemplu de eficacitate a circumstanței include:

      Analgezic

      Eficacitatea analgeziei acopuncturii a fost deja stabilită în studiile clinice. The back comes together cu tartamentul placebo fictitious, acupuncture this efficient și tattamentul durerii cronice. Durerea cronică poate fi comparabilă cu morphina pură.

      Din cauza efectelor colaterale ale terapiilor farmacologice, uneori if it ends cu durere și dependence risk, acupuncture appears analgezie sau analgezicul alegerii în durere, uneori if terminates cu arthritis sau of the joint as well. Include cervical spondilită sau dureri, umiar periartrită, fibromialgie, fasciită, epicondilită (tennis gingia), durere lombo-sacrală, sciatică, osteoartrită cu durere etc. de genunchi.

      Acupuncture this utilă și în arthrita reumatoidă a tartamentului. În comparație cu cu tattamentul standard, toate medicamentele precum alopurinolul, acopunctura se face a fi eficient și în gută. Opening of the plum-blossom împreună to cupping (depressurized of the cup on interface) this stabilită pentru tartamentul arthritis goutosa.

      Use the agopuncturii pentru tartamentul durerii cronice din testa și din fața cut a fost studiată. Presupuncture this indicată for headache of tip tensiv, în migrenă și vechi tipuri de migrenă. Durerea facială cronică, including cranio-mandibular tulburările originates musculară pot fi treadate cui cu agopunctura.

      Model feminine cu ace în umăr – credit de imagine al acupuncturii: Bjoern Wylezich / Shutterstock

      Colici biliare și renale

      Se presupune că va fi mult timp pentru distracții. Colica biliară și renală if datorează circumanțelor for which acupuncture can be used nu donate mănâncă analgezic, ci mănâncă an antispastic. Acest lucru prevent crampele și durerea asociată cu acta.

      Durere după leziunea sau traumatism sau intervenție chirurgicală

      Pentru îngrijirea leziuni, distorsiunea agipuncturii nu this utility in a pentru ameliorarea durerii, give nude behave more multis ce ce privește riscul de farmacodipendență și non-accelerates the recovery.

      Analgezia agopuncturii pentru ameliorarea durerii postoperatorii this bine studiată și dovedită în studii. Acupuncture this user uses scară largă în stomatologie. Ghidul pentru ameliorarea acopuncturii durerea postoperative a diferitelor proceduri dentare, comprimarea denteției, devitalizarea pulpei și periodontitis.

      Naștere

      The naștere, analgezia ameliorării durerii facilitează durerea muncii care chiar diminuează durata muncii. În cazul contracțiilor uterine slăbite pot stimula și mușchii uterini. Episiotomy this suturarea succesivă a unui pot perineului întreprins în contextul ameliorării durerii de acupunctură.

      Infecţie

      Presupuncture this buletinul de raport pentru a fi eficient în tratamentul disenteriei bacilare acută. Cu toate acestea, WHO după, use agopuncturii ca văr local if aliniază la această boală nu este viabilă. Efectul agopuncturii asupra sistemului immunize this dovedit în portafiliul virusului of hepatitis B. Acupuncture poate fi folosit în procesul de tartare a pertusei, alevând tuse as well as promotion or mature.

      Tulburări ale nervului

      Lovituri la sunat sau indicație pentru utilizarea agopuncturii.

      Tulburări respiratorii

      Presupuncture this user atunci Când if întâmplă nui nu this respirator was allergic. I acute symptoms of tonsillite pot fi în mod obișnuit și ușurați with agopuncture.

      Tulburări digestive

      Presopuncture asigură ameliorarea durerii epigastrice abdominale sau superioare. Pentru gastrointestinal spasm, presupuncture this indicativă. Greața mattutină, vărsăturile postoperatorii și greața și vărsăturile legate de chimioterapie pot fi tratate cu agopunctură. Sindromul iritabil al colonului uli ulcerative colitis cronice prin tratea cu agopunctură ca terapie complementară sau alternativă.

      Tulburări de sânge

      Leucopenia came out of cellulite albe din sânge this cel mai potrivit pentru acupunctură.

      Probleme urologice

      Acupuncture funcționează în ritmul urinar și în vechi probleme urologice, de asemenea. Presupuncture in the nude this utility in a pentru creșterea renală colici, ci mai degrabă a scindărilor renale sau rinichi calculi. Tulburările sexuale sunt adeseuri introduse cu acopunctură, nu nu trebuie de eficacitate.

      Boli și circumstanțe gynecologice și obstetricale

      Presupuncture this utility în dismerroea. Presopuncture ameliorează durerea și, from also, motilitatea of ​​the uterus for reglementare facilitează menstrual bleeding și pain of alleviation. Sindromul premestrual poate fi tratat și cu agopunctură.

      Boala de inima

      Presupuncture this potrivită pentru tratea hypotensiunii. Per ipertensiune esențială or ipertensiune delicată și moderată, agenția this efficient. În boala arterială coronariană, this indicator is presumptive of vari authori pentru un eficient în ameliorarea anginei pectorale.

      Tulburari psihiatrice

      Acupuncture deserves never mult decât acest lucru folosind trouble psychiatric. Ajută în depresie (nevroză depresivă comprimată), schizofrenie, dependence on alcohol farmaci farmacodependență. Programul Many de suport-abuz folosește presopunctura ca part aertramentului conventional.

      Minge de pol

      Sunt foarte atenți să controleze eficacitatea agopuncturii in skin maladies. A certain proof care favorizează treatment of acopuntură of herpes zoster and state report. Presopuncture în mod mod obișnuit this an anti-mancărime effect. Acupuncture cu ace cutanate (prune-floare sau ace de șapte stele) poate fi folosit în neurodermatită.

      Circumstanțe înalte

      High circumstances care pot fi treat cu acupuncture după probă științifică înțelege diabetul de tip II, high blood cholesterol, obezitatea, syndromul Sjögren (syndrom di sicca), syndromul Raynaud, syndromul Stein-Leventhal) (syndromeia politică) Sindromondraze etc. There is a singur studiu sau cáteva studii publicate care demonstrating efficient acupuncturii în astfel de circumstanțe.

      Surse

      Lecturi înainte de suplimente

        / ** / $ (function () {Azom.injectYouTubeIframeApi ();}); / ** /

        Ultima actualizare: 18 iunie 2019

        „Http://www.news-medical.net/news/20200213/No-quick-fix-Missouri-finds-managing-pain-without-opioids-isnt-fast-or-easy.aspx”,”200″, „BINE”, „ Revizuit până la 13 februarie 2020

        Missouri a început să offers îngrijire chiropractică, terapie fizică și cognitive-behavioral therapy for patient with Medicaid în April, ultimul stat care to încercat or alternative the opioid pentru cei care luptă cu durerea cronică.

        
        Remember
        me?
        Register Forgot Your Password?