Fried Soup

Çinli Dong Bin, ilk denemesinde 17.58 metre atlayarak ve yarışmanın geri kalanı için bir iz bırakmadan evine bronzla gitti.

Çinli Dong Bin, ilk denemesinde 17.58 metre atlayarak ve yarışmanın geri kalanı için bir iz bırakmadan evine bronzla gitti.

Amerika’dan Simone Biles, Amy Tinkler’ı üçüncü sıraya taşıyarak birinci olduktan sonra, İtalyan Vanessa Ferrari 14.733′lük skorla dördüncü bitirebilirdi.

Tinkler, Beth Tweddle’dan sonra bireysel bir jimnastik madalyası kazanan ikinci İngiliz kadın oldu.

19:15 Amy Tinkler GB Takımı için bir madalya kazanabilir mi?

16 yaşındaki kadın, bayanlar yer egzersizi finalindeki rutinini yeni bitirdi. Puanı 14.933 ve şu anda yarışmaya iki kişi kala gümüş madalya konumunda görüyor. Madalyalar arasında bitirebilir mi?

Britanyalı Amy Tinkler, 19:05 bayanlar egzersizi finalinde yerde performans sergiliyor Usain Bolt gibi olmak ister misiniz? (Pekala …)

Tüm gözler Bolt’ta olsa da, koşucunun Pekin’deki 2015 Dünya Şampiyonası sırasında giydiği gerçek ayakkabısı için Catawiki aracılığıyla üç altın madalya kazanmasına yardımcı olan güncel bir çevrimiçi açık artırma var.

Bu ayakkabılar Bolt için tasarlandı ve imzalandı ve geçen ay açık artırmaya çıkardığı zamana kadar satışta değildi.

5,000 sterline gitmeleri bekleniyor.

Usain Bolt, kendisi tarafından giyilen ve tasarlanan bir çift koşu ayakkabısını imzaladı ve müzayedeye çıkardı Bolt, 2015 Dünya Şampiyonası’nda Pekin’de giydi 18:34

Usain Bolt’un önceki çalışmasını kaçırdınız mı? İşte Rio’dan raporumuz …

MARTHA KELNER RIO’DA: Usain Bolt, Rio’da eşi benzeri görülmemiş “üçlü üçlü” sprint şampiyonluklarını kazanma hayalini canlı tutmak için 20.28 saniye içinde koşarak 200m yarı finallere koştu.

Zaten elinde bulunan 100 milyon altın madalya ile yolun üçte biri zaten. Sıcaklığını kazanma şekli, yerel saate göre Perşembe akşamı 200 milyon altının da 4x100m ile ona ait olacağını gösteriyor.

Bolt, hattan 50 metre uzaklaşmaya başladı, ancak yine de kolayca kazanmak için yeterince yaptı, bu, Bolt’un 20.34′lük kişisel en iyi zamanında bitirmek için gözlerini oyan Nijeryalı Ejowvokoghene Oduduru’yla belirgin bir tezat oluşturdu.

Makalenin tamamını okumak için TIKLAYINIZ.

Usain Bolt, erkekler 200 metre ilk turda ısısını kazandıktan sonra kutladı 18:18 Annalise Murphy İrlanda Olimpiyat yelkencilik tarihini yazdı

Annalise Murphy, Rio 2016′da Laser Radial gümüş madalyasını kazandıktan sonra 36 yıl içinde İrlanda’nın ilk Olimpiyat yelken madalyasını aldı.

Acı bir şekilde podyum pozisyonuna getirildikten dört yıl sonra, güzel bir tekne yarışı 26 yaşındaki oyuncunun üçüncü sırada madalya yarışına geldiğini gördü.

Bu, Londra 2012 gözyaşlarının yerini Brezilya’da neşeye bırakırken, Sugarloaf Dağı’nın önünde gümüş kazanmak için yeniden planlanan madalya yarışını beşinci olarak bitirdiği için geliştirdiği bir pozisyondu.

İrlanda’dan Annalise Murphy, kadınlar Laser Radial’de gümüş madalya kazanmayı kutladı 18:14 İngiliz şov atlayıcıları için darbe

Büyük Britanya’nın şov atlayıcıları, Olimpiyat takımlarının şampiyonluk savunmasının, Çarşamba günkü ikinci turu yapamamalarının ardından Deodoro’da sona erdiğini gördü.https://gamblingprofessors.com/tr/bahsegel/

Nick Skelton, Ben Maher, Michael Whitaker ve John Whitaker’ın İngiliz dörtlüsü, ilerlemek için gereken ilk sekiz bitişi sağlayamadı.

Skelton’un atı Big Star’ın su çitindeki banda dokunduğuna karar verildikten sonra dört hatanın devrilmesi için devam eden bir itirazla başarılı olsalar bile, bu hiçbir fark yaratmazdı.

Skelton, Maher, Scott Brash ve Peter Charles ekibi heyecan verici bir barajda Hollanda’yı yendiğinde dört yıl önce Londra’da altın madalya kazandı.

Big Star’a binen Nick Skelton, İngiltere’ye erkekler takımına atlama finalinde rehberlik edemedi 17:21 Chris Langridge ve Marcus Ellis yarı finalde badminton çiftlerini kaybettiler

İngiliz ikilinin altın kazanma istekleri, Çinli Fu Haifeng ve Zhang Nan 21-14 21-18 karşısında yenilmeye yenik düştüğü için sona erdi.

Bronz kazanmak istediklerinde Perşembe günü geri dönecekler.

Marcus Ellis ve Chris Langridge yarı finalde badminton çiftlerini kaybettiler 16:58 Jack Burnell 10 km maraton yüzme diskalifiye ile ilgili söyledikleri

İngiliz, 10 kilometrelik yarışın sonunda Olimpiyat madalyası karışımındaydı, ancak çılgın finalde reddedildi.

Başlangıçta, beşinciliğe düşürülmeden önce Hollandalı Ferry Weertman’ın galibi olan ve ardından yarış görevlilerinden ikinci bir uyarı için tümüyle diskalifiye edilmeden önce üçüncü fotoğrafta finiş yaptı.

Geçen yılki Dünya Şampiyonası’nda beşinci olan 23 yaşındaki Loughborough yüzücü, ‘Baştan sona her şey mutlak bir şakaydı.

Burada dört yıldır eğitim almış dünyanın en iyi adamlarına sahipsiniz, bunun için çok çaba sarf ettiler.

Bu, sporumuzun zirvesidir ve sırf yapacak bir şey istedikleri için burnunu sokmak isteyen birkaç yargıç tarafından mahvolur.

Bir şey yapıyormuş gibi görünmek istiyorlar. Bırakın çocuklar yarışsın. Bu mutlak bir rezalet.

Solda, sağda ve ortada sarı kartlar vardı. Oradan aldığım ilk sarı kart iki tarafımda da yoktu.

Altı fit uzunluğunda kollarım olsa bile kimseye fiziksel olarak dokunamazdım. Ve bana sarı kart verdi.

Sadece yüzerken ona güldüm. Ona baktım ve başımı salladım. Sadece başını salladı ve bana sarı kartı gösterdi.

Sadece bir şey yaparken görülmek istiyorlar. Ben de dahil olmak üzere bu adamların dört yıl boyunca ne kadar emek harcadıkları düşünülürse bu inanılmaz.

“Ve hepsi kürek sopasını sokmak isteyen bir yargıç tarafından atılıyor.”

Jack Burnell, erkekler 10 km maraton yüzme 16:56 Nethaneel Mitchell-Blake ile 200 metre yarı finale kadar diskalifiye edildikten sonra huysuz kaldı

Cevap, ikinci aşamada hak ettiği için evet. 20.24 saniyede koştu.

Nethaneel Mitchell-Blake (sağda) erkekler 200m yarı finallerine ulaşan üçüncü Briton 16:53 200m son yarışındayız

Ve içinde başka bir İngiliz temsilcimiz var. ABD merkezli Nethaneel Mitchell-Blake birinci şeritte sıraya giriyor.

Talbot ve Gemili’ye katılabilir mi?

16:48 Usain Bolt, 200 metre yarı finalde

Hiç şüphe yoktu, değil mi? Jamaikalı sprint kralı tam anlamıyla 20.28 saniye çizgisine yürüyor. 29 yaşındaki çocuktan zahmetsiz.

Bolt, 20.28 saniyelik bir sürede onu kazanmak için ateşinin arasında gezindi 16:45 Usain zamanı …

200m Olimpik şampiyonluk savunmasına başlamak için yolda …

Usain Bolt, 200m sıcağı önündeki bloklarda kendini hazırlıyor 16:45 Bu arada badmintonda …

İngiltere’den Chris Langridge ve Marcus Ellis, çiftleri yarı finalde Çinli Fu Haifeng ve Zhang Nan’a karşı sahada.

Zafer, finaldeki yerlerini ayırtacak ve İngiltere’nin 12 yıllık ilk Olimpiyat badminton madalyasını onaylayacaktı.

Bununla birlikte, Londra 2012′de altın madalya kazanan, erkekler çiftlerde Fu ve karışıkta Zhang olan dünya dördüncü çift ile karşı karşıya kalıyorlar.

Langridge ve Ellis ilk seti 21-14 kaybetti.

Chris Langridge (solda) ve Marcus Ellis erkekler badminton çiftleri finaline 16:42 ulaşabilir mi?

İngiltere’nin olimpiyat kahramanları Justin Rose, Bradley Wiggins ve Jessica Ennis-Hill Rio’dan eve dönüyor

SPENCER MORGAN: Büyük Britanya’nın Olimpiyat kahramanlarından üçü Salı günü evlerine döndüler ama bunu çok farklı şekillerde yaptılar.

Pazar günü 112 yıldır golfün ilk altın madalyasını alan Justin Rose, bir olimpiyat şampiyonundan beklenen öfke ile Heathrow’a geldi.

Öte yandan Rio’da beşinci altınını güvence altına alan Bradley Wiggins, havalimanından geçerken düşük anahtarlı bir figür kesti.

Jessica Ennis-Hill, bir kâhya eşliğinde gümüş madalyasını kavrarken arada bir yerdeydi.

Makalenin tamamını okumak için TIKLAYINIZ.

İngiltere’den Jessica Ennis-Hill (solda) gümüş madalyasıyla 16:31 evine ulaştı

Michael Conlan, 56 kilo ufak siklet bölümünde tartışmalı bir şekilde dövüldü

SAM MORSHEAD: İrlandalı boksör Michael Conlan, Rio’daki Olimpiyat yenilgisinin ardından sporunun yönetim organına girdi.

İrlandalılar için bantamweight bölümünde evine madalya getirme meraklısı olan Conlan, yarışmayı domine ediyor gibi görünmesine rağmen Rus rakibi Vladimir Nikitin’in oybirliği ile aldığı yenilginin ardından Salı günü turnuvadan atıldı.

Belfastlı 24 yaşındaki oyuncu, maçtan sonra öfkeliydi, Uluslararası Boks Derneği’ne sert bir saldırı başlatmadan önce orta parmaklarını ring kenarındaki hakimler yönünde kaldırarak, örgütü ‘hile yapıyor’ diye damgaladı. .

Makalenin tamamını okumak için TIKLAYINIZ.

Michael Conlan, 56kg bantamweight liginde 16:29 Adam Gemili’yi 200 metre yarı finallere kadar kaybettikten sonra öfkeliydi.

Atletizmde Büyük Britanya ve Kuzey İrlanda takım kaptanıdır ve Kent doğumlu sprinter onun sıcaklığından etkilendi. 20.20 saniye gibi etkileyici bir sürede sıcağında ikinci oldu.

Adam Gemili (ortada) 20.20 saniye ile 200 metre yarı finaline ulaştı 16:25 GB Takımı için binicilik problemleri

Salı günü Deodoro’daki ilk takım atlama turu sırasında Nick Skelton ve Big Star’a suya dokunmaları için dört hata verildikten sonra İngiltere, şov atlama yer jürisine itiraz etti.

Skelton parkurun biraz ilerisinde oluncaya kadar kırmızı bayrağını kaldırmayan su çiti hakimi tarafından sert bir çağrı gibi göründü.

Skelton’ın mermisindeki tek kusur buydu ve dedi ki: ‘Oldukça zordu. O at hayatında hiç su atlamasına gitmedi ve bence o atta da değildi.

Ayaklarını üstüne koydu. Topuğu, izin verilen banda dokundu. O sırada orada yargıç her neyse, ama biz buna itiraz ediyoruz.

‘Hiç bir fikrim yoktu. Ben daha sonra iki çit atlayana kadar aramadı. Bu su sıçramalarını yapmalı mıyız? Birisinin görüşüne bağlıdır ve bazen bir saniyede doğru anlayamazlar.

At inanılmaz bir şekilde zıpladı. Daha iyi atlayamazdı. ‘

16:23 Justin Gatlin’den 200 metre yarı finallere kadar

Rezil uyuşturucu hilesi hakkındaki düşünceleriniz ne olursa olsun, 20.42 saniyelik bir sürede öfkesini esir aldı.

Justin Gatlin erkekler 200 metre yarı finallerine gitti 16:22 Callum Skinner Olimpiyatları sona erdi …

TOM BASSAM: Callum Skinner, ikinci şans yarışını kazanmasına rağmen keirin repeşajını kaçırdı.

Bireysel yarışmada gümüşün yanı sıra takım sprintinde zaten altın kazanan İngiliz binici, zafere giden yolda Amerikalı Matt Baranoski’yi çok sert bir şekilde kesmeye karar verdi.

İlk etapta ödüllendirildikten sonra, komiserler Skinner’ı repeşajda son sıraya düşürdüler, bu da Olimpiyat Oyunlarının sona erdiği anlamına geliyor.

Callum Skinner, erkekler keirininde 16:20 Jack Laugher ile 3 metre sıçrama tahtası finaline kadar diskalifiye edildikten sonra hayal kırıklığının bir fotoğrafıydı.

21 yaşındaki genç, bu akşamki final için son eleme sırasını aldığı için çok şanslı bir genç. Eşzamanlı etkinlikte altın kazandıktan beş gün sonra, 389,40′lık bir genel skorla eziyor.

Jack Laugher, 3 metrelik sıçrama tahtası finalinin finaline, 16:16 Holly Bradshaw ile sırıkla atlama finaline gitti.

Preston’dan 24 yaşındaki sporcu, 4.60m’lik bir açıklıkla ikinci Olimpiyat finaline kaldı.

Holly Bradshaw, kadınlar sırıkla atlama finalinde 16:11 Justin Rose, Olympian olmak üzerine

.@ JustinRose99 bize # Olimpiyatlara ne kadar katıldığını anlatıyor # Altın madalya kazanmak onun için #BringOnTheGreat pic.twitter.com/iAh4pOBIzG

- Team GB (@TeamGB) 16 Ağustos 2016 16:04 Yohan Blake, 200 metre yarı finaline kadar

Tarihte 200 metre koşan en hızlı ikinci adam da yarı finallere güvenle geçiyor. Yohan Blake, Grup 3′te 20.13 saniye ile ikinci oldu.

Yohan Blake, 200 metre 15:57 Daniel Talbot’un yarı finallerine ve 200 metre yarı finallerine kadar otomatik olarak hak kazandı

25 yaşındaki oyuncu kişisel rekorunu 20.27 ile eşitledi. Şerit 2′den harika bir koşu Bay Bolt yakında çıkacak …

Daniel Talbot, 200 metre yarı finallere ulaştığında bir öpücükle mühürlendi 15:50

OLİMPİYAT FİNALİNDEYİM !!! Wahhhhh !! ??????

- Eilish Mccolgan (@EilishMccolgan) 16 Ağustos 2016 15:45 Anthony Joshua’nın Rio’da kiminle tanıştığına bakın …

Daha da anlatmalı mıyım? ? #AJBoxing pic.twitter.com/h7PXGHQjYx

- Anthony Joshua (@anthonyfjoshua) 16 Ağustos 2016 15:40 Christian Taylor, Olimpiyat unvanını başarıyla savundu

Amerika Birleşik Devletleri’nden Christian Taylor, Salı günü Olimpiyat erkeklerinin üçlü atlama unvanını, bu sezon herkesin kaydettiğinden daha fazla zıplayarak korudu.Taylor, savunma yapan olimpiyat ve dünya şampiyonu, ilk denemede 17.86 metre izini sürdü ve podyum zirvesinde rakipleri eşleşemedi.Amerikalı takım arkadaşı Will Claye gümüş almak için 17.76 metre sıçradı. Çinli Dong Bin, ilk denemesinde 17.58 metre atlayarak ve yarışmanın geri kalanı için bir iz bırakmadan evine bronzla gitti.

Taylor, altın madalyasından memnun olmasına rağmen, 1995 yılında İngiliz Jonathan Edwards’ın şu anda 18.29 milyon olan dünya rekorunu kırmak için can atıyordu.

Christian Taylor, erkekler üçlü atlamada Olimpiyat altını kazandıktan sonra kutladı 15:34 Bu arada velodromda …

Laura Trott, zaman denemesinde ikinci olduktan sonra hala omniumda liderdir. Avusturyalı Annette Edmonson, 34.938 saniyede Trott +0.315 gerideyken yarışmayı kazandı.

15:30 Kardeş Yasası 2!

Tiffany Porter, kız kardeşi Cindy Ofili’ye 12.87 saniyede 100 metre engelli yarı finallere katılma hakkı kazandı.

15:28 Charlie Grice için iyi haber

Şu anda erkekler 1.500m’de yarı finallere çıktı. Bunun nedeni, Norveçli Filip Ingebrigtsen’in, Grice’i geçmeye zorladığı için diskalifiye edilmiş olmasıdır. 

Norveçliler şu anda GB Takımının şikayette bulunmasının ardından protesto ediyorlar.

15:25

İş bitmiş! @ NicolaAdams2012 oybirliğiyle 3-0 puanlık bir galibiyet aldı ve yarı finallere girdi! #Boks #BringOnTheGreat pic.twitter.com/QrF9N4olKn

- Team GB (@TeamGB) 16 Ağustos 2016 15:24 Cindy Ofili, bayanlar 100 metre engelli yarı finallerine ulaştı

Cindy Ofili, bayanlar 100 metre engelli yarı finallerine güvenle ulaşıyor. Briton, 12.75 saniyelik etkileyici bir sürede kazanmak için ısısını esirdi.

15:18 Jack Burnell için kalp kırıklığı

Erkekler 10km maraton yüzme yarışları sona erdi. İngiliz Jack Burnell üçüncü kez fotoğrafla bitirdi ancak beşinci bitirdiği ortaya çıktı. Ancak o zamandan beri finiş için iki metreden diskalifiye edildi. 

Hakemlerin kararlarını ‘utanç verici’ olarak değerlendiriyor. İtirazda bulunacağı konusunda kararlı.

Jack Burnell erkekler 10 km maraton yüzme yarışından diskalifiye edildi 15:14 Nicola Adams yarı finale kaldı

JEFF POWELL RIO’DA: Nicola Adams, bir kadın boksörün kazandığı ilk Olimpiyat altın madalyasına en az bir bronz ekledi ve Ukraynalı Tetyana Kob’a karşı oybirliğiyle puan kazanarak kemer savunmasına başladı. Bu galibiyet onu Perşembe günkü yarı finaline götürür.

15:08 Nicola Adams’ın Olimpiyat savunması başlıyor …

Ukraynalı Tetyana Kob ile savaşıyor – yarı finale yükselebilir mi?

15:03 Bu arada bisiklet sürerken …

Katy Marchant, takım arkadaşının düz yarış galibiyetiyle liderliğinin ardından kısa sprint yarı finallerinde Becky James’e katılır.

Bu arada Jason Kenny erkekler keirinin ikinci turuna, Will Skinner ise repeşaja giriyor.

14:55 Justin Rose, İngiltere’ye inerken bir kahramanın davetini aldı.

Justin Rose, 112 yıllık bir göçün ardından yeniden tanıtılmasından bu yana altın kazanan ilk golfçü oldu ve Salı öğleden sonra İngiltere’ye döndüğünde tarihi başarısı müjdelendi.


Remember
me?
Register Forgot Your Password?