Fried Soup

AP Photo / Morry GashThe Bucks, 2018-19 sezonunun çoğunda büyülü bir varlık yaşamıştı.

AP Photo / Morry GashThe Bucks, 2018-19 sezonunun çoğunda büyülü bir varlık yaşamıştı.

220 milyon dolarlık bir supermax uzatması imzalayabileceği Milwaukee’deki geleceğini değerlendirmesi gerekiyor. MVP’yi tekrar kazandığını varsayarsak, Antetokounmpo lig tarihinde art arda MVP’leri kazanan dördüncü oyuncu olacak ve her iki sezonda da finallere ulaşamayacak ve LeBron James’e katılacaktı. , Steve Nash ve eski Bucks’ın pivotu Kareem Abdul-Jabbar. Bunu değiştirmek istiyor. “Takım olarak eğlendik. Sanırım balonun içinde her dakika, saniyeden keyif aldık. Açıkçası, böyle bir yerde aile olmadan oynamak , taraftar yok, zordu, dedi Antetokounmpo. “Açıkçası, bu bir mazeret değil, herkes için zor, ancak balona dönüp baktığımızda, kimse play-off koşumuzda elde ettiğimiz sonuçtan memnun olmayacak.” “Günün sonunda, hayatınızda ve kariyerinizde olan her şeyden bir şeyler öğrenmemiz gerekiyor. Umarım bundan bir şeyler öğrenebilir ve bir ekip olarak daha iyi olabiliriz ve geri dönebiliriz ve umarım Milwaukee’de uzun yıllar bir kültür inşa edebiliriz, buraya gelip her yıl bir şampiyonluk için yarışabiliriz. “8 Eylül 2020 Tim Bontemps ESPN LAKE BUENA VISTA, Fla. – NBA Yılın Savunma Oyuncusu ödülü için en iyi üç oy alan – Milwaukee Bucks forvet Giannis Antetokounmpo, Los Angeles Lakers forvet Anthony Davis ve Utah Jazz pivotu Rudy Gobert – bu yılki manşet Ligin Salı günü açıkladığı savunma takımları, Bu yıl Yılın Savunma Oyuncusu ödülünü kazanan Antetokounmpo, 100 olası ilk takım oyundan 97′sini 195 puanla bitirirken, Davis’i (87 birinci takım oyu) izledi. ve 187 puan), Philadelphia 76ers, Ben Simmons (88 birinci takım oyu, 185 puan), Gobert (85 birinci takım oyu, 180 puan) ve Boston Celtics gardiyanı Marcus Smart (57 birincilik oyu, 152 puan). iki Antetoko’nun üst üste ikinci sezonu unmpo ve Smart ilk takıma seçildi ve önceki iki DPOY ödülünü kazanan Gobert, üst üste dört kez ilk takım merkezi seçildi.

Davis’in artık iki birinci ve iki ikinci takım seçimi var. Simmons, ilk kez tüm lig savunma takımına giriyor.Editor’un PicksGiannis (ayak bileği) belirleyici Maç 5′i kaçırıyor – Heat İkinci takım LA Clippers takım arkadaşları Kawhi Leonard ve Patrick Beverley, Bucks takım arkadaşları Brook Lopez ve Eric Bledsoe’den oluşuyor. ve Miami Heat büyük adam Bam Adebayo. 2012-13 Memphis Grizzlies’den (Tony Allen, Mike Conley ve Marc Gasol) beri iki All-Defensive takımına üç oyuncu atan ilk takım olan Bucks, ligdeki değişiklikler nedeniyle. COVID-19 salgını nedeniyle takvim, son sezonlarda olduğu gibi sezon sonu ödül şovu yok. Bunun yerine lig, playofflar sırasında donanım dağıtma konusundaki eski uygulamasına geri döndü. Geriye kalan tek bireysel ödül, Milwaukee’nin Doğu Konferansı yarı final serisinin 5. Maçını Miami ile Salı günü kaçıran Antetokounmpo’nun En Değerli Oyuncu oldu. Sağ ayak bileği burkulan, üst üste ikinci sezon için galibiyet bekleniyor. Açıklanacak olan diğer ödüller ise iki All-Rookie takımı ve üç All-NBA takımı.

17 Temmuz 2020Malika Andrews ESPN Personel Yazarı CloseStaff Yazarı 2018′de ESPN’e katıldı ESPN Chicago 1000Follow’de Twitter’da düzenli olarak görünüyor LAKE BUENA VISTA, Fla. – Milwaukee Bucks bekçisi Eric Bledsoe koronavirüs için pozitif çıktı ve henüz Orlando’ya gitmedi, Florida, NBA’in yeniden başlatılması için takıma katılmak üzere Perşembe günü ESPN’e şunları söyledi: “Asemptomatik ve iyi hissediyorum, Bledsoe ESPN’e yaptığı açıklamada.” NBA protokollerini karşıladığımda, Orlando’daki takım arkadaşlarıma katılmayı dört gözle bekliyorum. “Bledsoe, insanları” maskeleme ve güvende kalmaya “teşvik etmek için Perşembe günü Instagram’a gitti. Editörün PicksZion’u, ‘acil’ aile meselesi için NBA balonunu bırakıyor Milwaukee için bir başlangıç ​​olan Bledsoe, bu sezon ortalama 15,4 sayı 4,6 ribaund ve 5,4 asist ortalamalarında bulunuyor. 9 Temmuz’da Orlando’ya geldi ve 23 Temmuz’da San Antonio Spurs’a karşı ilk hücumunu oynaması planlanıyor. Milwaukee’nin ilk seri başı maçı 31 Temmuz’da Boston’a karşı. Bledsoe Orlando’ya geldiğinde tabi olacaktı. her lig protokolü için minimum iki günlük karantina. Eğer bir maç veya hücum kaçırmak zorunda kalırsa, yedek gardiyan George Hill muhtemelen dakikalarının bir kısmını emecektir. 23 Temmuz 2020Malika Andrews ESPN Personel Yazarı CloseStaff Yazarı 2018′de ESPN’e katıldı Twitter’da ESPN Chicago 1000Follow’de düzenli olarak görünüyor LAKE BUENA VISTA, Fla. – COVID-19 teşhisi seyahatte gecikmeye neden olduktan sonra, Milwaukee Bucks bekçisi Eric Bledsoe buraya geldi Geçtiğimiz Perşembe günü, Bledsoe ESPN’e asemptomatik olduğunu ancak “iyi hissettiğini” söyledi. Ekip Çarşamba gecesi Bledsoe’nin Orlando, Florida’daki Disney’in Coronado Springs’teki Gran Destino Kulesi’nin lobisinde yürüdüğü bir video yayınladı. pic.twitter.com/S2NiGrKQCv— Milwaukee Bucks (@Bucks) 23 Temmuz 2020 / ** / ** / Şimdi burada olduğuna göre, Bledsoe iki negatif koronavirüs testi kaydederken en az iki gün karantinaya almak zorunda kalacak 24 saatler arayla. Bucks’ın Perşembe günü San Antonio Spurs’a karşı ilk hücumuna katılamayacak. Mart ayında koronavirüs salgını nedeniyle sezon durakladığında, Ledsoe maç başına 15,4 sayı, 4,6 ribaund ve 5,4 asist ortalamalarıyla oynadı. Ayrıca COVID-19 teşhisi kondu, ekibe mümkün olan en kısa sürede katılmayı beklediğini söyledi.

24 Mayıs 2019Malika Andrews ESPN Personel Yazarı Kapat Personel Yazarı 2018′de ESPN’e katıldı ESPN Chicago’da düzenli olarak Twitter’da 1000Takip MILWAUKEE – Genç ve istekli Giannis Antetokounmpo bir tweet atmak için oturdu. “Ekipten ve şehri asla terk etmeyeceğim Takımı şampiyona seviyesine getirene kadar Milwaukee’nin …, diye yazdı. 2014 yazıydı ve Antetokounmpo, ilk kez kendisini smoothie içerken videoya çekerek geçiren çete gözlü, cansız bir 19 yaşındaydı. Yılın Çaylağı oylamasını yedinci sırada bitirdi. Beş yıl hızlı ileri: Antetokounmpo, takımını NBA’de en iyi rekora götüren fiziksel olarak etkileyici bir oyuncu ve MVP’nin favorisi oldu.kredi kartı ile yatırım yapılan bahis siteleri Giannis Antetokounmpo bir MVP- AP Photo / Morry GashThe Bucks, 2018-19 sezonunun büyük bir bölümünde büyülü bir varlık yaşadı. 60 galibiyetle vals yaptılar, 1 seri kaptılar ve buldozerlerle mücadele ettiler. Detroit Playoffların ilk turunda pistonlar Milwaukee’nin ilk gerçek davasının yarı finalde Boston Celtics’e karşı gelmesi gerekiyordu. Bunun yerine, Bucks – 1. Oyunu bıraktıktan sonra – 2001′den bu yana ilk kez Doğu Konferansı finallerine yükselmek için arka arkaya dört galibiyetle sarsıldı ve ardından Raptors geldi. 2-0′lık seri liderliği konferans finallerinde atladıktan sonra , Bucks ufalandı.

Milwaukee arka arkaya dört maç kaybetti ve altıda düştü. Cumartesi günü sezonun son maçında Bucks, üçüncü çeyreğin sonlarında çözülmeden önce maçın çoğunu yönetti. Raptors, dördüncü çeyrekte Antetokounmpo yedek kulübesindeyken, Serge Ibaka smaçına 10 dakika 31 saniye kala berabere kaldı.Brook Lopez 29.6 saniye kala iki serbest atışla 97-94 yaptı, ancak Raptors maçı bitirdi. Golden State Warriors’a karşı 100-94 galibiyet almak ve ilk NBA Finallerine yükselmek için serbest atış çizgisinde çıktı.Şimdi Bucks’ın ortak sahibi Marc Lasry ve genel menajer Jon Horst, olağanüstü yoğun bir yaza doğru ilerliyor. Üç yeni başlayan Khris Middleton, Lopez ve Malcolm Brogdon’un sözleşmelerinin ele alınması gerekiyor. Süper yıldızları etrafında daha da iyi bir takım kurmaya çalışan iki önemli takım oyuncusu George Hill ve Nikola Mirotic’in geleceklerine karar vermek zorunda kalacaklar. Bu hafta, Antetokounmpo beş yıllık, 247,3 milyon dolarlık bir supermax uzatma hakkı kazandı. NBA tarihinin en büyüğü, üst üste ikinci sezon All-NBA ödüllerini kazanarak.

Bu anlaşmayı önümüzdeki yaza kadar kabul edemez, bu yaz Milwaukee’yi açık bir şekilde saate koyan bir zaman çizelgesi olan yedi yıllık NBA deneyimine sahip.Antetokounmpo, büyüdükçe ve haline geldikçe Milwaukee’ye olan sevgisini sürekli olarak kamuoyuna duyurdu. Yunanistan’dan taşındıktan sonra Cream City’de Amerikan kültürüne alıştı. Antetokounmpo, Bucks sağlık personeline bayılıyor. Annesi Milwaukee’ye taşındı.

Ama o tamamen kazanmakla ilgili. Daha somut bir ifadeyle, Antetokounmpo’ya yakın bir kaynak, NBA Finallerine gitmenin sadece bir hırs olmadığını, sözleşmeden doğan geleceğini tartarken terazileri değiştirebileceğini ve gelecek sezon NBA Finallerine ulaşabilirlerse Bucks’ın gelişebileceğini söyledi. Antetokounmpo’yu 2020 yazında supermax ile imzalama şansları.Brook Lopez, bu yaz sınırsız bir serbest ajan olacak ve onu geri getirmek Bucks için bir öncelik olacak. Getty Images aracılığıyla Gary Dineen / NBAE Bu sezon, Bucks kazanmak için inşa edildi.Horst, 17 Mayıs 2018′de eski Hawks baş antrenörü Mike Budenholzer’i işe aldı.

Horst, Thon Maker ve John Henson’u, zeminde boşluk bırakabilen 3 sayılık atış 7 metrelik Lopez ile değiştirerek merkez pozisyonunu yükseltti. Ayrıca Bucks’ın sırasına derinlik katabilecek başka bir atıcı olan Pat Connaughton ile sözleşme imzaladı. Bucks antrenörlerinin yaz tatilinde Budenholzer, sezon için vizyonunu ortaya koydu: Antetokounmpo’nun güçlü yönlerini vurgulamak için her şeyi yapın. Nix Middleton’ın uzun 2′leri 3′lerin lehine. Eric Bledsoe ve Brogdon’a daha fazla 3 atma talimatı verin.

Antetokounmpo’nun boyadaki hakimiyetine izin vermek için çevredeki boşluğu koruyun. “Bu şeyleri gerçekten deldik, Nisan ayında Lopez ESPN’e” Suçumuz atışa dayanıyor. “Horst ayrıca Hill ve Mirotic – playoff tecrübesi olan atıcılar için de ticaret yaptı. Bucks normal sezonu savunma sıralamasında 1 numara, hücum reytinginde 4 numara olarak bitirdi. Denedi ve ligde maç başına en çok ikinci 3 sayılık atışı yaptılar ve Antetokounmpo smaçlarla ligi yönetti. 2 ve 4 Mart’a kadar arka arkaya maçlar kaybetti. Utah’ta Jazz’a yakın bir maç kaybettiler, ardından Phoenix Suns yolunda bir maç düşürdüler. Soyunma odası her iki mağlubiyetten sonra huysuzdu, ancak Antetokounmpo onun için yemin etti. Editörün Seçtikleri Bucks için bir sonraki hamle: Büyük değişiklikler mi yoksa bu çekirdeği mi koru? NBA’in supermax sözleşmesi çalışıyor … hayranların beklediği gibi değil1 İlgili Arka arkaya üç maç kaybetmemesi gerektiği belirlenen Bucks, Pacers’a karşı geri sıçradı. 7 Mart’ta Indianapolis’te ounmpo, hakemlerle alışılmadık bir şekilde seslerini duyurduğu için erkenden bir teknik faul aldı.

Antetokounmpo, soğukkanlılığını kaybettiğinde takım arkadaşlarına oyunun kontrolünü ellerinde tuttuklarını söyledi. “Oynamak istediğin adamlar bunlar,” Rollerini biliyorlar ve her gece ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Bunu hissedebiliyordunuz, üst üste üçüncü bir oyunu kaybetmek istemedik. “Ama hangi takım arkadaşları Antetokounmpo ile Bucks’ın Finallere çıkma arayışına devam edecek ve bu, serbest oyunculuk için uygun olduğunda süper yıldızlarını koruyup tutamayacaklarını etkileyebilir. 2021′de Bucks muhtemelen Middleton’a ödeme yapacak. Mart ayında Bledsoe’yi dört yıllık 70 milyon dolarlık bir sözleşme için imzaladıktan sonra, Brogdon’u elde tutmak, Bucks’ı lüks vergisine gönderebilecek ağır bir bedelle gelecek. Milwaukee’nin de aralarından seçim yapması gerekecek Mirotic, Hill ve Lopez. Üçünün de alıkonulması pek olası değil.Lig kaynakları, Lopez’in yeniden imzalanmasının bir öncelik olduğunu söyledi. İşte bu yaz Bucks için ileride neler var.

  ESPN İstatistikleri Doğu Konferansı finallerinin InformationGame 5, takımın play-off’larla ilgili ilk gerçek testiydi. Seri berabere kaldı. Bucks kendi sahalarına geri döndü. Çok önemli bir maçtı Bucks, üçüncü turda 7:43 kala 12 sayılık bir fark attıktan sonra son iki dakikaya geldi. 1:12 ile üç sayıya çıkarak oyuna giren Antetokounmpo ayak bileğini devirdi. ve Budenholzer onu oyundan çıkardı.

Antetokounmpo, yedek kulübesinde oturmak yerine, yazı hakem masasına yaslandı ve Kawhi Leonard’ın çizgiye gidip iki serbest atış ayırmasını izledi. Bunun yerine oyun Antetokounmpo olmadan devam etti. 2019 NBA FinalleriToronto’nun ilk NBA şampiyonluğu hakkında bilmeniz gereken her şeyi bulun • 6′daki Raptors: Haberler, reaksiyonlar ve daha fazlası • Herhangi bir takım Toronto’nun yaptığını yapabilir mi? • Rapler Savaşçıları tahttan indiriyor | Kawhi MVP kazandı • Toronto’nun Kawhi’yi korumak için en iyi atışı nedir? • Kawhi Leonard kimdir? Antetokounmpo tekrar kontrol ettiğinde, Bucks, 34.7 saniye kala 100-97 geride kaldı ve daha fazla yaklaşamadı. Sönmüş bir Antetokounmpo, kafasına bir havlu atarak sahadan çıktı. Oyun sonrası atıştırmalıklarını yerken dolabının önüne oturdu. Yirmi dakika sonra, “sinirlendiğini” ve “hayal kırıklığına uğradığını” açıkladı, ancak bunun Bucks için son olmayacağına söz verdi. “Ligdeki en iyi takım biziz,” dedi Antetokounmpo. “Biz pas geçmeyeceğiz. “Bucks, normal sezonda ligdeki en iyi takım olabilirdi, ancak Raptors tam arkalarındaydı ve sonuçta sezon sonrası üstün olduklarını kanıtladı. Milwaukee bu sezon büyük adımlar attı ve yine de finallere ulaşmak için zamanı var. Antetokounmpo.

Öyle olsa bile, Antetokounmpo’nun yoğun kazanma arzusu ve belli belirsiz sözleşme kararı göz önüne alındığında, beklentiler ve baskı gelecek sezon artacaktır. 29 Nisan 2018Chris Forsberg ESPN Personel Yazar Kapat 2007′den beri Celtics’i kapattıEmmy ödüllü kameraman 2009′da ESPNBoston.com’a katıldı Twitter’da takip edin BOSTON – Sinirlerinin düzenli olarak alevlendiği bir seride, Boston Celtics gardiyanı Terry Rozier ve Milwaukee Bucks bekçisi Eric Bledsoe bir kucaklaşmayı paylaştı Cumartesi gecesi Boston’un 7. Maç zaferini takiben ve ilk tur karşılaşmalarından kalan düşmanlığı küçümsedi. “Kazanmak isteyen iki adam var, iki beceriksiz adam, iki kısa oyun kurucu, diyor 10-of-’da 26 sayı atan Rozier Beş 3 sayılık atış dahil olmak üzere 16 şut, playoff’larda yüksek bir kariyer. “Eğer ileri geri gitmek, çene ileri geri, savaşmak, birbirimizi itmek, oyunun bir parçası. Maçtan sonra konuştuk. “Editörün PicksCeltics’in Brown MRI seti, Serinin 1′inci Oyunundan sonra Rozier yanlışlıkla Bledsoe’dan eski New England Patriots oyun kurucusunda olduğu gibi” Drew “olarak bahsetti. Bledsoe, basın oturumlarında gazetecilere Rozier’in adını bilmediğini defalarca önererek yanıt verdi. 7. Maç sırasında Boston taraftarları defalarca “Bledsoe Kimdir?” Bledsoe serinin en iyi oyunlarından birine sahip olmasına rağmen, 9′da 12 şutta 23 sayı attı. 5′inci oyunda ikisi de Rozier’i ittiği için Bledsoe’ye açık bir faul çağrısı yaptığı maçta kısa bir tozlanma yaşadı. sandık ve Rozier misilleme için teknik bir teknik aldı. “Demek istediğim, bu playofflar, dedi Bledsoe Cumartesi günkü maçtan sonra.” Ne, bizden dışarıda el sıkışarak, her zaman kucaklaşarak olmamızı mı bekliyorsunuz?

S — olmayacak. Harika bir dizisi vardı dostum. Şapkamı ona çıkarmalıyım. “7. oyunun dördüncü çeyreğinde, Celtics, Drew Bledsoe’nun yer aldığı bir video yayınladı.


Remember
me?
Register Forgot Your Password?