Fried Soup

‘En İyiler’ ödülleri Maradon’un ölümü nedeniyle ertelenecek

‘En İyiler’ ödülleri Maradon’un ölümü nedeniyle ertelenecek

Arturo Vidal

Şilili orta saha oyuncusu, orta sahaya ‘güç’ vermek için geçen sezon Bayern Münih’ten geldi. Liverpool ile berabere başladı, ancak takım bu kastan yoksundu ve mağlup edildi. Valverde onu önemli görüyor ancak kulüp olası bir teklifi tiksindirmiyor. Şilili güç katıyor ancak Barcelona orta saha oyuncularının talep ettiği birleşik oyundan yoksun. Bu yüzden bir başlık oyuncusundan çok acil bir çözüm gibi görünüyor.

Sergi Roberto

Valverde, Sergi Roberto’nun sağ taraftan ayrılıp sahanın ortasına dönmesine karar verdi. Genç takım o kadar çok yönlü ki, üç sınırdan herhangi birinde oynayabilir ve aslında koç onu Busquets pozisyonunda ve sağ içeride zaten test etti. Her şey onun ilk onbirde düzenli oyunculardan biri olabileceğine işaret ediyor çünkü orta saha oyuncularının istediği kaliteye sahip – Gamper’da Suárez’e yardımı çok iyi – ve o geldi.

Arthur

Geçen sezon güçlü bir şekilde kırıldı ve çoğu, Xavi’nin reenkarnasyonunu gördü. Oyunun vizyonu ve kontrolü, Barcelona’nın Wembley’de Tottenham’a karşı olduğu gibi harika oyunlar oynamasını sağladı. Ama yavaş yavaş soldu. Fiziksel sorunları onu ilk onbirde pek fazla görünmeden bıraktı ve ayrıca Valverde onu ikinci yarının başında her zaman değiştirdi. Bu sezon ileriye doğru bir adım atmalı ve herkesin imza atmayı düşündüğü başarıyı göstermelidir.

Alena

Hep aynı şey söylenir ama bu onun mevsimi olmalı. Sahaya çıktığında başka bir şey vererek masaya çarpması ve sahipliğini talep etmesi gerekiyor. Kalitesinin hak ettiğinden daha az oynamasına neden olan Valverde’ye çok az güveni vardı. Oyunun vizyonu, gelişi ve şutları olan bir oyuncu ve her hafta oynamanın verdiği güvenden yoksun. Koç ona güvendiğini göstermelidir. O adımı ileriye atmalıdır.

Coutinho

Kimse onun kesin Barcelona takımının bir parçası olduğundan emin olamaz. Birkaç İngiliz takımı onu yeniden yakalamak istiyor ve Barselona onu Neymar operasyonuna dahil etmek istiyor. Kalırsa, Valverde ona oyuncunun kendisinden daha fazla güven gösterse de oynamak zor olacak. Sahanın merkezine taşınmak zorunda kalacak çünkü önde Messi, Suárez, Dembélé ve Griezmann’ın varlığıyla pek dakikası olmayacak. Brezilya ile sahanın ortasında oynadı, ancak bunu Barcelona’da yaptığında hayal kırıklığına uğradı.

Riqui Puig

Sergi Roberto parçaları hareket ettiriyor

Frenkie de Jong, Oyuncunun MVP’si seçildi

Bu sezon öncesi liyakatinden dolayı ilk takım kadrosunda yer alması gerekiyor, ancak her şey onun yan kuruluşta oynamaya, ilk takımla antrenman yapmaya ve Camp Nou’da çok ara sıra görünmeye devam edeceğini gösteriyor. Onu bu alandaki diğer oyunculardan farklı kılan bir cüce cin var, ancak teknisyenler, taraftarlar kesinlikle onu her hafta görmek isteyecek olsa da, henüz atlamayı yapmaya uygun olmadığını düşünüyor. Ciutat Esportiva’ya gitmek için razı olmak zorunda kalacaklar.

PSG başkanı Nasser Al Khelaïfi, iki yıldızı Neymar ve Mbappé’nin kontratlarını 2022′de bitiren yenileme görüşmelerinin çoktan başladığını doğruladı.

12/10/2020

14: 26′da CET

Marc Zapater

Spor İngilizcesi

Al Khelaïfi: "Neymar ve Mbappe PSG’de bizimle kalmak istiyor"

Başkan, RMC Sports’a yaptığı açıklamada, her iki oyuncunun da Paris takımında kalmak istediğini doğruladı: "Neymar ve Kylian Mbappé ile konuşmaya başladık, görüşmeler gizli olacak ama kendime çok güveniyorum. İkisi de PSG’de bizimle kalmak istiyor".

Aynı zamanda Neymar dün de kapıyı bir çıkışa kapattı: "Ayrılmayı düşünmüyorum". "Burada Paris’te çok mutluyum. Kulüpte takım arkadaşlarımla çok mutluyum. Ayrılma fikri aklımdan geçmiyor. Tartışmalıyız. Gelecekte ne olacağını görmek için çok iyi bir ilişkimiz var" Şampiyonlar Ligi’nde Başakşehir’e karşı ‘hat-trick’ yaptıktan sonra Brezilyalı sporcuya yorum yaptı.

Kylian Mbappé ve Neymar, yazan bir gömlekle "Irkçılığa Hayır", İstanbul Başakşehir FK maçı öncesi ısınırken sohbet edin | AFP

Her şey, Ney’in arkadaşı Leo Messi ile oynamaya geri dönme arzusunu ifade ettiği bomba ifadelerinden bir hafta sonra geliyor: “En çok istediğim şey Messi ile tekrar oynamak, onunla tekrar eğlenmek. Eminim gelecek yıl bunu yapmak zorundayız ”.

Bu açıklamalarla, Neymar’ın dünyanın en iyi oyuncusuyla birlikte oynamak üzere Barcelona’ya dönmesi olasılığının kapıları açıldı. Ancak Brezilyalı, Paris’te kalmaya kararlı olduğundan çantalarını Fransız başkenti için toplayanın Arjantinli yıldız olup olmadığını göreceğiz.

Öte yandan, Fransız forvet, önümüzdeki yaz pazarında Real Madrid için öncelikli anlaşma. Pek çok kulübü etkileyen salgının amacı ve daha da fazlası PSG’yi zorlamaktı.

Mbappé partiye katıldı ve İstanbul karşısında bir çift gol attı | MEDIAPRO

Beyaz kulüp, Al Khelaifi’yi kontrat sona erdiğinde 2022 yazında serbest kalmasına izin vermemek için kendisi için pazarlık yapmaya zorlamak için forvetin yenilenmemesini istedi.

Mbappé, Messi rekorunu geride bıraktı

Neymar ırkçılığı yok ediyor

Şimdi, PSG superbetin en son giriş başkanının açıklamalarına göre Mbappé, Paris’te kalmak istediğinden emin olan Neymar’ın yanında kalmayı tercih ediyor gibi görünüyor.

Diego Armando Maradona’nın ölümünden sonra spor dünyasının ve farklı şahsiyetlerin taziye ve acılarına Barcelona teknik direktörü Ronald Koeman katıldı. Hollandalı Barselona teknik direktörü, Arjantinli yıldızın ölümünü öğrendikten sonra duygularını ifade etmek için bir kez daha sosyal ağları kullandı.

25.11.2020

23: 10′da CET

Konular

Maradona ölür Diego Armando Maradona Ronald Koeman

Koeman, özel twitter hesabına şu mesajı yazdı: "Huzur içinde yat Diego"Arjantinli takımın da oynadığı Barcelona ile Sevilla arasındaki maçta Maradona’ya karşı oynarken görüldüğü bir fotoğrafla birlikte.

Huzur içinde yat, Diego.-Huzur içinde yat, Diego. pic.twitter.com/t3l2BHoomW

- Ronald Koeman (@RonaldKoeman) 25 Kasım 2020

Koeman’ın sözlerinin, teknik direktörün başkanlığından Leo Messi gibi farklı eski oyunculara ve mevcut oyunculara giden Barcelona kulübünün kalbindeki acı örneklerine katıldığını hatırlayalım.

Maradona, Casa Rosada’da örtülecek

‘En İyiler’ ödülleri Maradona’nın ölümü nedeniyle ertelenecek

Öte yandan Barcelona, ​​bir dakikalık saygı duruşunda bulunacağını, siyah kolluklar giyeceğini ve Diego Armando Maradona’nın tanınması için bayrakların yarı kadroda olacağını duyurdu.

Lucas Pérez, Loren, Ángel, Stuani, Roger Martí, Chimy Avila, Budimirm, Luis Suárez… Barcelona Braithwaite’i imzalamadan önce pazarın sunduğu tüm seçenekleri değerlendirdi. İşsiz oyunculardan İspanya Ligi’ndeki oyunculara. Havada hiç şans bırakmama meselesiydi. Düşünülen bu seçenekler arasında, medyada görünmeyen ve daha dün Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona ile karşılaşan takımın yedek kulübesinde oturan bir oyuncunun da vardı: Fernando Llorente (Napoli). İtalyan liginde oynamak ve yürürlükte olan bir sözleşmeye sahip olmak için (2022′ye kadar), Llorente, Ousmane Dembélé’nin uzun süreli bir sakatlık nedeniyle yeni çıkardığı kartı işgal etmek için uygun seçenekler arasında değildi. Llorente havuzda değildi, ancak teknik sekreter dikkatlice imzalamasını inceledi. Ve bunu mümkün kılmak için bir parça hareket ettirdi.

02/26/2020

02/27/2020 tarihinde saat 10: 25′te CET

Francesc de Haro

Spor İngilizcesi

Barselona’nın Napoli’den Fernando Llorente’ye sunduğu tuhaf fikir

Barça, Fernando Llorente’yi sözleşme durumunu değiştirmeye davet etti. Yazı hakemi, işsiz kalmak için Napoli’den mevcut sözleşmesini sıfır maliyetle feshetmesini ve ardından Barcelona’nın kendisine sunacağı teklifi kabul etmesini istemek zorunda kaldı. Llorente seçeneği uygulanabilir görmedi. Diğer şeylerin yanı sıra, Napoli ondan tazminat istemişti ve / veya bedelsiz olarak alması ve ardından Barselona’nın teklifini kabul etmesi durumunda kendisini kötü bir yerde bırakacağı için.

Llorente ve Barcelona, ​​bulmacanın parçalarını, sonunda Barcelona kulübünün Braithwaite seçeneğini tercih ettiği şeyle uyduramadı.

Arthur Melo, tek taraflı olarak Barça’daki zamanının bittiğine karar verdi ve sezonun geri kalanında Blaugrana kulübünün disiplinine geri dönmeye niyeti yok. Önümüzdeki sezon için zaten Juventus’a transfer olan Brezilyalı futbolcu, niyetini son saatlerde Barça’ya iletti ve takımın planladığı koronavirüs testlerine gelmeyerek tehdidini iyileştirdi. Arthur’un Barça’dan herhangi bir izni olmadığı için kulüp kendisini gıyabında ilan ettiğini ve sözleşmesini ihlal ettiğini düşünüyor.

07/28/2020

10: 39′da CEST

Francesc de Haro

Konular

Quique Setien Arthur Melo

Brezilyalı futbolcu, Quique Setién’in Ligi bitirdikten sonra birkaç gün tatil geçirmek için İbiza’ya gitmesi için verdiği dinlenme günlerinden yararlandı ve daha sonra Brezilya’ya seyahat ederek niyetini Barça’ya telefonla iletti. Kulüp, Şampiyonlar Ligi’nin sonuna kadar sözleşmesi olduğu ve davranışının ciddi cezalar alabileceği konusunda onu uyardı. Oyuncu, sonuçlarını üstlenmeye istekli görünüyor ve Şampiyonlar Ligi için son bir mağlubiyet olacağı için şimdilik ona katılmayı düşünmüyor.


Remember
me?
Register Forgot Your Password?