Fried Soup

Eriksen’in Barç’ın beğenmeyebileceği cevabı

Eriksen’in Barç’ın beğenmeyebileceği cevabı

‘El Confidencial’, bu Çarşamba günü, güvenlik güçlerinin Sandro Rosell’e iddia edilen olaylardan bahsettikleri bazı telefon dinlemelerini ifşa ettiği bir bilgi yayınladı. "yasadışı karaciğer alımı". Ancak söz konusu haber, soruşturmanın geçen Mayıs ayında bir Barcelona yargıcı tarafından rafa kaldırıldığını eklemedi. 

Bir Barselona hakimi, bir yıl önce, eski kulüp başkanı Sandro Rosell’in polis tarafından telefonla dinlenmesinin bir sonucu olarak, eski Fransız FC Barcelona savunucusu Eric Abidal’a nakledilmesi için bir karaciğerin yasadışı olarak satın alınması iddiasıyla ilgili bir soruşturma başlattı, ancak yargılamayı rafa kaldırdı, ancak suç kanıtı.

Protokolü takip ediyorlar

Sağlık Bakanlığı yaptığı açıklamada, "Katalan sağlık ağının tüm merkezleri, nakil konusunda yasal güvenlikle ilgili klinik protokolleri ve güncel mevzuatı her zaman katı ve titizlikle takip eder.".

Generalitat Meslek Teşkilatı ve Sağlık Yönetmeliği Genel Müdürlüğü, Eric Abidal’ın haberlerini medyadan öğrendiğini, bu tür haberler çıktığında her zaman resen olduğu gibi tüm bilgileri işbirliği içinde topladığını bildirdi. Hastane Klinik ve Katalan Nakil Organizasyonu (OCATT) ile.

"Elimizdeki bilgilere dayanarak, Eric Abidal vakasındaki tüm prosedürler, mevcut mevzuata ve canlı vericilerle ilgili ilgili klinik protokollere uygun olarak gerçekleştirilmiştir.", Sağlık Bakanlığı’na teminat vermiştir.

Ayrıca Klinik

Ayrıca, vericinin karaciğerinin bir kısmını Abidal’e nakletmek için çıkardıkları Hospital Clinic, her zaman takip etmesini sağladı. "Hem kadavra vericileri hem de canlı vericiler için transplantasyonla ilgili mevcut yönetmeliklerle belirlenen tüm prosedürler".

Bu Eric Abidal Vakfı’nın ifadesidir.

Abidal görüşmeleriyle ilgili soruşturma Mayıs 2018′de rafa kaldırıldı

"Bu nakil, yasal mevzuatta öngörülen tüm adımlar ve ilgili onaylar tamamlandığında gerçekleştirildi.", Hastane Kliniklerini yeniden teyit etti ve bu sağlık merkezinin "geniş deneyime sahiptir ve canlı donör naklinde liderdir".

“De Gea vakasının” yönetimi, İspanyol ekibinin Ile de Ré’deki konsantrasyonunu karıştırıyor. Öğleden sonra, oyuncunun sözde ortaya çıkması ve Aduriz ve Bellerin’in şüphe uyandıran basın toplantısında gecikmesi hakkında söylentiler ortaya çıktı.

06/10/2016

Saat 18: 53′te CEST

Jordi Gil (Ré Adası)

Euro 2016 Fransa

Federasyonun basın sorumlusu Paloma Antoranz, planlanan saatten bir çeyrek saat sonra, De Gea eşliğinde değil, önceki günden beklenen oyuncular tarafından herkes için biraz rahatsız bir durumda çıktı. De Gea’nın Muniain ile fuhuş ve cinsel istismar olayına karıştığı iddiası, Federasyon’u şaşırttı, ancak sonunda nasıl tepki vereceğini biliyordu ve planlanan ilk basın toplantısından sonra kaleciyi medyaya götürdü.

Tabii ki, Aduriz ve Bellerín partnerleri hakkındaki soruları cevaplamamalarını istedi. "Bunun hakkında konuşmak zorunda kalmamayı takdir ediyorum, bu son soru olacak"Aduriz dedi. Bellerín de aynı şeyi ifade etti, "konuşmayacağız" ve basın görevlisi, ekipteki atmosferle ilgili sonraki sorularda iki girişimde bulundu. "Konuyla ilgili daha fazla söylenmeyecek"ısrar etti.

Slogan herkes içindi ve bireysel röportaj yapan oyuncular da birkaç saatlik gerginlik içinde konuşmadılar, çünkü takım içinde bile De Gea’nın medyaya çıkıp çıkmayacağı son ana kadar bilinmiyordu. öğleden sonra 18: 30′dan sonra yapıyor.

Barcelona forvet oyuncusu Paco Alcácer, önümüzdeki sezon Betis için yeni bir hedef haline geldi. Betis de Serra Ferrer ve Quique Setién, Barselona’da meydana gelen hareketlere çok özen gösteriyorlar ve Barselona’nın teknik yöneticileriyle yaptıkları görüşmeden sonra, şimdi gelecek sezon için olası takviyeler olarak bir dizi isim düşünüyorlar.

05/25/2018

14: 53′te CEST

Spor İngilizcesi

Real Betis, Paco Alcacer için olası bir çıkış

Bunlar arasında, Barcelona ilk takımında dakikalarının yavaş yavaş azaldığını gören Barcelona forvet oyuncusu Paco Alcácer da olabilir. Betis bir sonraki Avrupa Ligi’nde oynayacak ve garantili bir kadro oluşturmak istiyorlar. Paco Alcácer bu seçeneklerden biri olabilir, ancak şu anda kredi mi yoksa transfer mi isteyeceklerine karar verilmemiştir.

Inter’in Rafinha ile sözleşme imzalama stratejisi

Eriksen’in Barça’nın beğenmeyebileceği cevabı

Paco Alcácer için olası bir ayrılış hakkında spekülasyonlar olsa da, forvet zaten tatilde. Ailesiyle birlikte bir Barcelona oyuncusu olarak gelecek sezon gözlerini dikerek tatile çıktı. Hedefi bu olsa da, Barcelona resmen kendisine sahip olmadığını söylerse yaklaşımını değiştirebilir.

Kanat oyuncusu Marcelo, Brezilya takımının iddialarının Rusya’daki Dünya Kupası’nda İsviçre’ye karşı oynadıkları soluk beraberlik için bir bahane olmadığını, ancak video hakem sistemine (VAR) yönelik doğrudan bir eleştiri olduğunu doğruladı.

06/18/2018

07/30/2018 tarihinde 2:03 ÖS CEST

efe

VAR

"VAR nedir. Sanırım bir şeyler yapılmış olmalı. Açıktır ki eğer varsa, kullanılacak"Real Madridli oyuncu maçın ardından Brezilya ve İsviçre’nin Rostov’da 1-1 berabere kaldığını söyledi.

Brezilyalı oyuncular ve teknik direktör Tite, Meksikalı hakem César Augusto Ramos’un Steven Zuber’ın 1-1 finali golüne götüren önceki oyunu inceleme talebine yanıt vermediğini iddia etti.

Stoper Miranda, topu kafayla Alisson’un kalesinin arkasına sokmadan önce Zuber’den bir itme aldığını söyledi.

Danilo’nun görüşü

Danilo ise İsviçre ekibini küçümsediklerini inkar ederek, "Brezilya her düşmana saygı duyuyor" ve bir Dünya Kupasında herhangi bir maçı kazanmanın zorluklarının farkındadır.

Manchester United sağ bek, Neymar’ın Dünya Kupası oynamaya hazır olmadığını da yalanladı ve ikna oldu. "Çok yardımcı olacak" Turnuva boyunca Brezilya’ya.

"Bugün gördün. Özel bir oyuncu", İşaret etti.

İspanya’ya gelince, Portekiz ile çekilişinden sonra (3-3), "Dünya Kupası’nda en iyiler arasında olmak için kesinlikle savaşacak harika bir takım".

Iván Kaviedes haberi yine yaptı. Kayıp olduğu bildirilen tartışmalı Ekvadorlu forvet, iradesi dışında kaldırıldığı bağımlılıklara karşı bir rehabilitasyon kliniğinde bulundu.

19.10.2016

19: 37′de CEST

Ekvador polisine göre Kaviedes klinikteydi "keyfi olarak ve rızanız olmadan". Görünüşe göre bir arkadaşı El Nacional oyuncusu Edder Fuertes tarafından kabul edilmiş. Ekvador’un Quevedo kentinde bulunan merkezin idari müdürü, eski forvetin 3 Ekim’den beri hastaneye kaldırıldığını doğruladı.

Kaviedes’in teyzesi Marlene Llorenti, eski oyuncunun ortadan kaybolduğunu ve hastaneye kaldırıldığını bildirerek yetkililere bildirdi. "Iradesine karşı". Kaviedes kariyerinin çoğunu Ekvador’da geçirdi. Forvet hiçbir takımda asla bir düzene ulaşmadı, her yıl kulüp değiştirdi ve anlaşamadı. 

Kaviedes, altı maç oynadığı ve iki gol attığı iki aşamada Celta de Vigo için oynadı. Ekvadorlu, altı gol atan 23 maç oynadığı Valladolid’den de geçti. Tartışma, Quito polisinin iki üyesine saldırdıktan sonra hapishanede geçirilen bir süre de dahil olmak üzere Ekvadorluya her zaman eşlik etti.

FC Barcelona trident’in üç bileşeni olan Leo Messi, Neymar ve Luis Suárez, 2016/2017 Copa del Rey çeyrek finalleri klasmanını şık bir şekilde kutladılar. Ve üçü de bu beraberliğin baş kahramanları oldu.

01/12/2017

13: 45′te CET

Luis Suarez Neymar da Silva Jr. Leo Messi

Spor İngilizcesi

Neymar’ın Madrid medya mağarasına acımasız tepkisi

Barcelona’nın üç mızrağı Messi, Neymar ve Luis Suárez’in üç bileşeni uzun bir süre sonra tekrar gol attı. Neymar ve Luis Suárez’i takip eden skorlama kuraklığı, daha az ölçüde, Leo Messi’nin gol atarken yalnız kaldığı anlamına geliyordu. Bu nedenle tridentin 300. golü bekletildi. Üçü dört ay boyunca aynı maçta gol atamadı.

Ancak, bu Copa del Rey’de Athletic’e karşı geldi ve rakam çoktan aşıldı. Barcelona tridentinin taşıdığı 302 gol var. Luis Suárez 100. golüne ulaştı, Neymar bir penaltıyı ve muhteşem bir serbest vuruş yapan Messi hakkında söyleyeceklerini değiştirerek serisini kırdı.

Üçü de tekrar gol attı ve bu sadece sonuçta değil aynı zamanda takımın maçında da fark edildi. Barça’nın trident’i çoktan geri döndü https://goldbets.top/en-iyi-siteler/ ve Neymar’ın Instagram’da yazdığı gibi Messi her şeyden önce.

Neymar, fotoğraftan yararlanarak mağaraya, özellikle Villarreal’deki maçtan sonra adını verdiği marka gazetesine acımasız bir zasca göndermek istedi. "(M) uchos Poco (S) (N) ada", Brezilya’nın puanlama kuraklığıyla ilgili olarak.

Bu gönderiyi Instagram’da görüntüleyin

Ene10ta Érre tarafından paylaşılan bir gönderi &# 127463;&# 127479; &# 128123; neymarjr (@neymarjr)

Cillessen, ayaklarıyla iyi, elleriyle emsalsiz

Barcelona, ​​Athletic’a karşı 1×1

Neymar’ın oğlu Davi Lucca, bu yıl ilk kez Camp Nou’ya gitti. Tesadüfen olup olmadığını bilmiyoruz ama gerçek şu ki Camp Nou’daki varlığı Neymar’ın bu sezonki skorlama kuraklığının sona ermesiyle aynı zamana denk geldi.

01/12/2017

Davranmak.


Remember
me?
Register Forgot Your Password?